Väntar...

..På att åka och hämta min bil. Börjar bli lite stressad för jag tror dom stänger halv 5 idag :-S Jag måste ha bilen idag har massa att göra. Ska åka och hämta ut partylite beställningen som har kommit oxå. Stressad är vad jag är nu. Ska göra mig klar för mässan strax men jag uppdaterar väl nått senare.

Ockelbo.

Ja idag var vi till ockelbo då :) Gick bra de. Sen var det bara hem å tvätta, mindre kul.
Andreas hade inte hunnit lagat mat innan han gick på jobbet så då va de bara att slänga ihop middag, lax med potatis och kall sås. Gott var det :) A har ring runt massa idag, vi ska nämigen köpa ett hus! Äntligen då! Ska bara besiktiga det först så allt ser bra ut, å om de gör de jag då bor vi förhoppningsvis där innan jul. Skönt då!
Mäklaren kommer å värderar lägenheten på fredag så den ska ut på försäljning.
Så i morgon har jag verkligen fullt upp. Ska först träna PP sen ska jag på mässa å intstruera PP (Power plate) med svärmor. Och jag måste även hinna städa. Mäklarn kommer kl 10 på fredag morgon och ska knäppa kort. Då måste det vara städat ju. Så i morgon lär jag inte hinna sitta några längre stunder vid datorn :)
Mostrarna ska ha Mille när jag är på mässa med svärmor. Kanon de!

Får räcka för idag, god natt då!












Härlig höstdag!

Har haft en ganska seg dag än så länge. Dammsugit lite ätit lunch samt varit och hämtat ut ett av partylite paketen. Vill DU kanske ha en visning? Säg till i så fall. Syrran kommer och sover här inatt (Elin). Ska skjutsa henne till ockelbo i morgon. Mamma ska oxå med.
Kul med besök när A jobbar eftermiddag. Hon lär väl dyka upp snart antar jag. Mille ligger och sover just nu. Han var så trött, sover för andra gången idag å han sov faktiskt 1 timme första svängen. Det är ju bra att han vilar ordentligt. Måste ju nämna att jag vann en bloggtävling oxå hos http://millahoman.blogg.se En valfri klänning från Fashionbox.se värde max 500:- Inte varje dag man vinner inte, jättekul tycker jag!
Väntar med spänning på klänningen nu. :)

Ha en fortsatt bra dag!





F-kassan...

Ja jag fattar inte, ska det alltid vara krångel med dom? Nu har jag bara fått betalt för 9 dagar :-S Jag tror jag spyr på detta det är asdrygt. Tror dom att man kan leva på hur lite som hellst!!
Måste ringa dit i morgon.

Jag och Milliam har först varit på mamma/bebisträff idag. Sen var vi vidare till farmor/svärmor på power plate träning. Samt lite info eftersom jag ska instruera på den på folkan nu på torsdag :) Ska nog gå bra!

I helgen har jag jobbat sen har vi åkt och kollat på bilar eftersom A sålde sin. Ja det känns som att man hade fullt upp helt enkelt, därav dålig uppdatering. Jag skrev faktiskt ett inlägg som kom bort i helgen så det fick räcka med en bild på Keeto eftersom jag inte orkade skriva om igen.

A har varit snäll och bytt stötdämpare på min bil så nu behövs en framvagnsinställning ¨på den. Fick tid på onsdag då jag har lovat att skjutsa syrran till ockelbo. Är det nå typiskt! Skulle verkligen behöva ha det gjort innan jag kör nå längre sträckor med den :-S Måste försöka lösa dethära...Får sova på saken helt enkelt ;)
God natt!

Keeto


@mamma/mormor

Milliam jag och Keeto är hos mamma nu. Vi åkte hit i morse, har badat och så.
Skönt var det! Nu ska vi snart dra oss in mot stan för jag ska träffa en som jag är kontaktperson åt.
På söndag blir det också jobb för det var lite kris på jobbet så jag hoppar in.
Skönt att jobba lite då och då. Sen blir det även husvisning då, eller ja huset är vårat om vi vill det är bara vi som har fått kolla på det så. Men får se hur vi gör.
Nä nu ska jag gå och klä på Mille så vi kan åka hem.
Trevlig helg till er alla som läser! (vet inte vilka det är) :)



Storögat mitt!


Kalas.

Ja jag skrev ju kalas som rubrik i förra inlägget. Å sen glömde jag nämna det haha.
Vi ska fira Wilma idag ju. Lilla gullungen! Hon har ju fyllt 6.
Var å handlade presenter igår, kläder å litte annat hoppas hon tycker om det nu daå. Vi gick ihop flera stycken å handla :)

Nu vakna Mille å vill ha mat. Hejdå så länge!

Kalas.

Idag fick jag sova ut rätt så bra faktiskt. Mille vakna i å för sig vid 6 å ville ha välling men sen sov vi till 9 då min syster ringde å väckte mig ;) haha hon trodde väl att vi var vaken.
 
Milliam springer runt i gåstolen medans jag dricker en kopp KAFFE lovely!
Han har lekt lite med lära gå vagnen nu på morgonen. Jag får hjälpa till och bromsa den för annars blir det magplask :) Han ska skjuta den frammåt så fort. Knäppte lite kort på han å han ska bara toka sej hela tiden lilla skitungen. Sen springer han runt i gåstolen och jagar Keeto stackarn. Keeto får springa för att inte bli överkörd hihi. Milliam älskar ju Keeto det finns inget roligare, kommer Keeto när han grinar så glömmer han oftast varför han grinade. Därför blir Keeto jagad för att Milliam vill vara med han hela tiden :)
(Självklart får han inte göra illa Keeto, men han är ju en staffe Keeto så han är bra tålig annars).
Keeto är mattes vovve och ingen får skada han ;)

Det går inte att ha Milliam på golvet nu för han har fått så jäkla fart å tar allt han inte ska röra.


Nu ska vi göra oss klar å gå ut med vovven. Vi hörs!











Tokunge som sagt! Förresten kunde han ha kläderna i 86, skrämmande
vad fort de går.

Kväll.

Ja då var det kväll igen. Gjorde några fynd på stan, kläder till Milliam i strl 86. 2 bodysar till Ida´s kommande bebis :) Presenter till lilla Wilma som har fyllt 6 år. Stora tjejen nu hon! Sen blev det även ett par svarta leggins till mig, alltid behövligt! Ida och jag har kollat på Idol som vanligt det är liksom dagens "obligatoriska" haha. Har verkligen fastnat för idol i år :) Lillkillen lekte med sin lära gå vagn, det är ju så roligt att stå! Det syns att han blir stolt över sig själv haha :) Lilla älskade bebbe. Snart 1 år gammal, snyft. Året har gått för fort! Men det är kul att se han växa och klara mer och mer oxå såklart. Nu ska jag kolla på tv. God natt då!



Dom byxorna och likadan body var det jag köpte till Mille.




Full koncentration :)





Så här arg blir vi när vi misslyckas :)

Onsdag.

Slänger in ett inlägg medans jag väntar på att Milliam ska vakna, kan tilllägga att natten var som förut igen. Inget vaknande och gnällande under natten, han vaknade halv 8 i morse så jag klagar inte. Han fick alvedon innan han somnade. Ska ta å gå ut med Keeto så fort Mille vaknar, Keeto ligger å väntar här nedanför nu å andas tungt bara för han han vill tala om för mig att han har lessnat på att vänta nu vill jag ut! Min lilla skitvovve :) Började dagen med att dammsuga och sen ska jag ta tag i disken som blivit liggande eftersom jag har jobbat i förrgår och varit ute på hela dagen igår. Sen ska jag även lägga beställningen på partylite, längtar tills man får hem ljusen nu! Så mysigt med ljus å dom luktar så gott! Ha en bra dag!

Elvis

Satt nyss och kollade på Elvis på 1:an Gud vilka härliga människor! Så roligt att se. Han som startade teatern måste ju vara ett geni, vilken kul grej att dra igång! Ingen dag kan ju vara den andra lik. Kommer ihåg när man va yngre å blev jagad av Toralf på stan hihi han är rolig han. Jag jobbar ju oxå med människor fast med andra handikap. Och det känns ju bara att kunna hjälpa människor, det enda som är negativt är att man inte lämnar jobbet när man går hem utan man har ju alltid tankarna kvar där man kan aldrig släppa allt helt som när man jobbar med matriella saker. De kan vara jobbigt ibland men det mesta är ju positivt :) Har haft en trevlig dag men Erica å Felicia, Emma å Liam, Ida å min lillkille Milliam. Dom blir så stora dom små :) Milliam dregglar som en tok nu, ögonen och näsan rinner. Han har 3 tänder på väg i nertill å han verkar ha ont för han sover så oroligt, vaknar och gnäller. Jag köpte kamomillte att badda ögonen med. Finns inge bättre så nu hoppas jag han blir bättre snart. Brukar ju ta typ 2 dagar från att man börjar tvätta med teet. Ska ta och göra mig ordning för sänggående. I morgon blir det en fullspäckad dag med bästa Zillen! Vi träffas allt för sällan nu :( Gäller även Barre ;) Men godnatt på er!

Dumt av mig!

Att skriva sådär var dumt för jag har inget emot invandrare alls. Dom får gärna bo här om dom vill.
Men jag tycker bara inte att det ska tas in fler folk än vad det kan tas hand om. Man har läst allt för många gånger om att sverige utvisar familjer med sjuka barn osv. Är det inte bättre att dom prioriterar lite innan dom tar in massa folk som dom sen inte kan ta hand om? Jag tycker det är hemskare för dom som blir utvisade med svårt sjuka barn än att dom släpper in för många som dom inte kan hjälpa. Men tydligen är man rasist om man tycker så. Jag är ingen rasist så kalla mig aldrig för det tack! Jag vill inte att sverigedemokraterna ska styra sverige, å dom kommer heller inte få mycket att säga till om i riksdagen tror jag tack å lov. Men det kanske öppnar ögonen på dom andra partierna att dom ska prioritera invandringen bättre så folk slipper lida, eller?

Jag är inte insatt så jag vet inte, men det känns som att sverige bara ska vara så snäll och låta alla komma hit å sen ska dom ut ur landet igen! Hur bra är det? Å många familjer blir splittrade pga det. Min släkting var tillsammans med en man från bosnien som bodde här med sin son, sen helt plötsligt skulle dom utvisas! Det är ett bra sverige det! Det tycker inte jag iaf.

Tänder på G

Tycker synd om Milliam som har ont i munnen, han har 3 tänder på gång nertill. Han har 2 uppe redan.
Igår var han jätteledsen å bara skrek när han skulle sova :-S Smörjde på flytande alvedon på tandköttet. (Tips från kusin Emma). Sen tog jag en promenad med Keeto å då somnade han i vagnen. Kan ju bara tänka mig hur ont det gör när tänderna spricker upp. Nu sover han iaf en stund och jag ska jobba ikväll så då ska Milliam vara med mormor. Andreas är fortfarande inte så pigg efter körtelfebern så han behöver vila efter jobbet. Å de kan man ju förstå. Men han älskar att vara med mormor å hon med han så :) Blir perfekt det!

Förresten tillbaka till tidigare inlägg...kan ju ta tillbaka lite av de jag skrev om demokrati för egentlinen är det ju inte demokrati om man inte välkomnar alla i landet men jag menar bara att de kan stramas åt lite och satsa på oss svenskar och invandrare som redan bor här :)

Just nu sitter jag å dricker kaffe. Var så slönt för jag trodde vi skulle ha mammagrupp vid halv 11 idag så jag klev upp i tid å gjorde mig klar innan Milliam vaknade men sen visa det sej att det var kl 13 å då hinner inte vi gå. Det som var skönt var att jag hann göra mig klar å kliva upp i tid innan halva dagen hade gått. Jag är ju lite trött av mig nu för tiden! Förresten läste jag om influensa vaccinet på aftonbladet, fy! Jag som absolut inte tänkte ta det men blev övertalad eftersom jag väntade barn. Jävla skit om man får säga så! Jag ångrar mig, förstår inte hur jag kunde låta mig övertalas!

..

..

.

NY TÄVLING - SPÖKET LABAN

"Jag är med och tävlar om 250:- att shoppa loss
för hos Spöket LabanMuppsan´s blogg"
~~~~

.

NY TÄVLING - IOB-BUTIKEN

 "Jag är med och tävlar om den mjuka nattlampan
Ewan The Sheep från Iob-butiken på
Muppsan´s blogg, var med du oxå"

.

NY TÄVLING - THE BUPPA BRAND

"Jag är med och tävlar om TRE stycken valfria vinter
åkpåsar från The Buppa BrandMuppsan´s blogg"
~~~~

Valdagen.

Egentligen vet jag inte vilka jag vill ska vinna, men jag tror jag har bestämt mig nu så jag ska väll pallra mig iväg å rösta sen...Tycker det är jättesvårt dedär.

Vi var hos mamma igår igen å A hade sin kusin på besök :)

Milliam fick en lära gå vagn av mormor och morfar igår, en bamse :) Perfekt de nu när han har börjat intressera sig för att gå. Han fick även en leksak av mormor som vanligt när vi var på stan, han vägra släppa den så då måsta ju mormor köpa den såklart, de ska skämmas bort i tid eller haha.
Vi lämnade den hos mamma så han har nått att leka med där oxå :D

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på förutom att rösta då såklart. Men ha en trevlig söndag!

.

Tävling - Valfri Klänning

"Hitta Festklänningar, cocktailklänningar, bikinis och

monokinis hos mode webshoppen fashionbox.se

Vinn en valfri klänning från Fashionbox.se värde upp till 500:-

Fashionbox.se bjuder även på frakten.

Tävlingen hittar du hos Millah"


Lördag 18/9

Igår var vi först och hälsade på Erica och Felicia(min lillkusin), trevligt var det å Milliam stod å höll i sej i hennes lära gå vagn medans hon satt i haha. Dom såg så söta ut. Kan tillägga att 2 dagar innan kunde Milliam inte alls stå å hålla balnsen själv bbara resa sig å falla å helt plötsligt bara stod han jättebra, han släppte med ena handen å han dansade (såklart) min lilla danskille :D Var så häftigt att se, vad fort det går lixom! Nu ska mormor och morfar köpa en lära gå vagn till han :D

Efter att vi varit där åkte vi till mamma. Blev bjuden på jättegod mat å massa onyttigheter ;) Vi kollade på film där, nya styvfadern  (stephfather) tror jag den heter. Var ganska bra å man satt på helspänn ibland.

Sen åkte vi hem å la oss, kl halv 1 typ ringer min mobil, syrran som hade varit på bockarna. Kan du hämta mig? Åhh jag kännde bara neeej inte nu, orkar inte :-P Men hon hade ringt runt till alla  hon hade inga pengar till buss, hon skulle egentligen åka med kompisen hon va ut med men hon blev sur på Elin för att hon hade pratat med nån hon inte gilla. My god! Vad gör man? Kunde inte låte henne gå hem. Jävla sätt av hennes kompis tycker jag att bara bli sur. Hon råkar alltid ut för sånt, varför har man sånna vänner för! Skjutsa hem henne, kom hem halv 2 igen då var det god natt! Var astrött så jag vakna inte ens när Mille gnällde vid 6, Andreas väckte mig för han var på väg till jobbet :)

Då var det helg igen.

Igår hade vi en jätte trevlig dag i harmånger med Emma och Liam.
Full rulle på Liam haha det är så roligt att se han gulllungen. Roligt med barn som inte är blyga :)
Å Vad han pratade hela tiden, de lät så himla roligt :) Vo blev bjuden på blåbärspaj och mat. Gott var det!

Känns att man träffas alldeles för sällan, men det blir lätt så. Jag är så dålig på att hälsa på folk oxå!

I helgen ska vi bara ta det lugnt tror jag, inget planerat iaf :D


Trevlig helg! :D







(har bilderna från igår på mobilen)




...

Blev en princesstårta till pappa idag. Så fick han en kaffemugg som det står morfar på från Milliam, även 2 bilder på lillkillen :D
Just nu sitter jag å har tråkigt, A jobbar ju eftermiddag till 12. Var på en till visning idag, drog med mig syrran dit.
Men nä de var nog inget för oss, känndes som att allt måsta göras där utom det pyttelilla badrummet som var nyrenoverat. Tråkigt, jag vill flytta snart!
Kollade förresten nyss på kung av tylösand el va det heter :-S Fan vilka sjuka jävlar, fast man lär ju ändå kolla på dom haha. Nä nu ska jag gå å ta en dusch har lite att göra i morgon.

*stå i kassan åt svärmor
*träna på power platen
*åka å hälsa på kusin emma å Liam :)

Så i morgon lär man inte få tråkigt :D Syrran följer oxå med! Ida alltså.

Godnatt så länge!

Tävling!



"Jag tävlar om vännernas stad från Walt Disney Company Nordic hos Sara!"

Lycka till! Tävlingen avslutas den 14 september.
Lägg till mig på bloglovin så du inte missar om just du vinner.

God morgon!

Jag är en trött jävel :D Har blivit så bortskämd eftersom Mille alltid har sovit hela nätterna fram till åtminstonde halv 8 ofta senare. Sen mat å sova igen...vi bruka alltså ligga till halv 11 på dagarna.
Men nu så är det slut med det! Han vaknar vid 6 halv 7 varje morgon å ska ha välling...zzz..sen somnar han om till kanske halv 9. Å då kan jag lova att jag är totalslut å vill inte alls kliva upp :-P Jag har blivit så tröttt av mig så jag fattar inte. När han vaknar vid halv 9 å man inte hör att han e vaken då börjar han att sparka som en tok i sängen så det låter som en elefanthjort drar genom sovrummet, man kan ju skratta åt det efteråt men just då e det asjobbigt att vakna till haha.
Jag borde egentligen inte klaga alls för det finns dom som nästan aldrig får sova på nätterna. Men man har ju bara sig själv att jämföra med å är man van att ha sovit till typ 10-halv 11 varje dag så är man trött när man vaknar vid halv 9 :) Nog om det! Idag blir det tårtbakning å sen drar vi till näsviken å firar pappa/morfar.

Bebis/mamma träff.

Ja idag så träffades vi hemma hos oss :) Trevligt, tyckte jag iaf! Bakade en chokladtryffel kaka som jag bjöd på och den gick hem hos alla som tur var. Milliam bara satt å stirra först när dom kom, han blev väl chockad när alla kom hem till han haha. Tidigare idag var vi på husvisning, jag gillade det faktiskt. Dock var det ganska litet å ett minus var att det var bara en spiraltrappa till övervåningen, så man lär ta möblerna som ska va på övervåningen genom fönstret. Som sagt var det litet men ändå var det lixom mysigt och jag känndes att jag skulle kunna trivas där :) Men vi tyckte nog lite olika jag å A så vi får väl se hur det blir. Ska ev på en till visning i morgon....börjar bli drygt dethär! Men så är det, vill inte bara köpa heller man vill ju känna att man kan bo där några år iaf.

I morgon fylle pappa år så då ska jag fixa en tårta till han :) han hade inta haft tid att göra en sa han höhö, skulle vilja se han göra en tårta jag ;) Han vet att jag gillar att göra tårtor.

Gud vad jag har tråkigt nu när A jobbar eftermiddag..inte för att vi gör så mycket när han är hemma men man har iaf sällskap. Iof har Ida varit här med oss ikväll, kolla på Idol så jävla bra de! Tänk att hon redan är i vecka 31, heeelt sjukt. Min Lillasyster ska snart få en bebis! Längtar!! :) Mille komme bli så stor då (mindre roligt) :)

Nä, avslutar här börjar bli för rörigt inlägg som vanligt!




Lillkillen tokar sig (han med sina miner all the time haha)




Leker med sin älg :)




Mattes "kampf hun" haha

tävling

Tävling: Personlig babyfilt

Vinn en personlig filt till din going från Pledd.net/babyfilt!
Följande uppgifter kan finnas på filten:
barnets namn
födelsedatum
födelsetimma
vikt
höjd
dedikation


Jag tävlar om en personlig filt från pledd.net hos Sara


Tvätt å städdag.

Har tvättat å städat å har fortfarande tvätt i tvättstugan :-S
A jobbar eftermiddag så då lär jag tvätta själv, ganska drygt när man inte ha maskin hemma tycker jag.
Kollar på biggest looser nu. Är så häftigt att se sen hur mycket dom har lyckats gått ner.

Blev iaf inget av huset vi kollade på igår. Var för högt radonvärde tyckte vi.
Men i morgon är det visning igen på ett annat hus, så vi får se hur de blir då jag hoppas iaf att de är bra.
Vill flytta nu! Men men så är det.

Lägger upp lite nya bilder, får avsluta dethär inlägget:



Mattes lilla kanelbulle :)




Mys!




Nyvaken kille.




Gofisen
:)




Använder mammas gardiner som mantel, buskillen!






Marknad.

Alltså är hösten här på riktigt, marknad=höst :)
Ikväll ska jag jobba en sväng, vi ska gå på marknan.
Så Milliam får vara med pappan. Blir bra det!
Juas nu är jag hos mamma, åkte hit i morse å käka frukost å så. Nu har jag precis tagit ett bad, skönt!
Ska ta å käka lite sallad med mamma nu medans Milliam sover. Alltid skönt att vara hos mamma för då kan hon ha Milliam lite oxå, inte för att jag inte vill med skönt med lite avlastning. A är ju fortfarande så trött efter körtelfebern så han orkar inte så mycket mer än att jobba nu å de förstår jag ju.

Måste bara tillägga, jag är ju så jävla sugen på att åka karusell haha, me like!
Men knappt nån som åker ju, tröök!

Så är det iaf, ha en bra helg alla!

Trött.

Förstår inte varför jag är så trött hela tiden. Orkar knappt upp på morgonen, orkar inte ta nån lång promenad med Keeto. Orkar inte diska, städa eller plocka undan...Åhh blir gaalen på denna trötthet! När ska den försvinna!?
Har iaf orkar mig iväg på ett pass på power platen idag så tummen upp för mig själv. ZZZzz.
I morgon ska vi på husvisning igen, får se hur det går och om det är nått intressant. Hoppas!

Nä jag vet inte vad jag gör snart om jag ska gå och vara trött hela tiden orkar inte skriva nå mer heller...

Söndag..

Ikväll blir det lite jobb, gå på bio ska vi göra då. I rymden finns inga känslor.

Igår var vi hos A´s mormor och hälsade på samt kollade på ännu ett hus...vill flytta snart, spyr av att bo i lägenhet. Nästan så man börjar sakna huset vi hade förut. Men men snart nog kommer det väl något lockande, är även sugen på att bygga nytt men de känns lite sådär det blir så himla dyrt bara. Fast det blir det iof med begegnat oxå. Nä nu ska jag dricka upp mitt kaffe å spana rúnt lite innan lille man vaknar :)


Lilla godingen med sin skallra :D

Redan september...

Å vart tog sommaren vägen då? Fast jag tycker ju om hösten, när man kan börja klä på sig lite mer å tända massa ljus å så. Hoppas det blir en kanonvinter i  år oxå! Även om det var drygt att skotta av bilen :-P
Pappa å fam ska hyra stuga i fjällen så vi får se om vi åker dit nå på sportlovsveckan. Vet inte ens om jag har börjat jobba då :-S Vet inte alls hur jag sak göra, shit vad jag gruvar mig för att Milliam ska börja på dagis.
Nä fy jag vill ju va hemma med han jämt. Men det är väl nyttigt med dagis oxå.

Idag ska jag ev hämta upp mamma efter hon slutar jobbet för hon ville gå på stan.
Ska väl börja göra mig klar isf, har inte ens sminkat mig idag. Började dagen med att dammsuga här inne eftersom min hund löser tonvis med hår. Man vill ju inte att Milliam ska rulla runt i det direkt.

Ska ta å ringa mäklarhuset nu samt fylla i dagar hos f-kassan...


RSS 2.0