Lite nya bilder!



Klätterapa :)



Skruvmejslar är spännande..




Äter frukt och kollar på bompa...fruktskålen i haklappen :)

En helg med magsjuka...

Ja så trevligt har vi haft det här hemma. Först Mille på onsdag sen jag på fredag när jag skulle jobba min näst sista dag och sen Andreas på lördag kväll...Roligt nästan jämt! Men på söndagen åkte jag och Mille på kalas och firade Vincent. Han fyller egentligen år i morgon, och då ska vi på badhuset :) Var riktigt mysigt att bada förra gången!

Idag jobbade jag min sista dag på ett tag frammåt..lite blandade känslor sådär. Skönt med tanke på att man börjar bli så trött och få ont men tråkigt ändå! Mille ska nu börja på 15-timmars på dagis, ska ta å kolla hur vi ska göra över jul om han ska få vara ledig 2 eller 3 veckor. Han vill nog inte vara ledig en enda för han blir så glad när vi kommer på dagis och vill knappt hem igen.

sitter och letar runt lite på olika sidor för att komma på någon bra 2-årspresent till min lilla älskling...sen ska han ju ha julklappar oxå såklart. Tycker det är så svårt för han har så mycket leksaker och även kläder just nu, men man kan ju alltid köpa större storlekar. Får nog kolla ett tag till så löser det sig.

På torsdag blir det julbak här hemma med mamma å ev syrran, vi tänkte börja medan Mille är på dagis så får han kanske baka pepparkakor eller nått medan vi gör lussekatter när han är på dagis. Ska göra både med mandelmassa och utan sen russin såklart!

Blev mycket av varje nu men men de va ju ett tag sen jag uppdaterade!


Vabb..

Är hemma med Mille idag och han är fortfarande inte bra i magen. Så det fick bli risvälling till lunch så får vi se om man vågar ge han någon mat sen eller inte. Känner mig oxå lite konstig i magen men jag hoppas det bara är inbillning. Är ju lite svårt att veta vad det beror på när man har en bebis som rör sej oxå :) Skulle ha varit på mvc idag men jag avbokade det så att vi inte smittar ner någon, Andreas jobbar ju så då hade jag måsta haft Mille med mej. Det blir en lugn dag hemma för våran del.
Har hunnit städat på förmiddagen och ska även ta tag i lite tvätt eftersom katt(fan) har pissat på sängkläderna :( Har ju dubbeltäcke så jag fick inte in allt i maskinen i natt!  Milles förmiddag har bestått av bompa med napp å "goggo" (gosefilt) i hösta hugg. Men så får det vara när man är sjuk! Fick ha kofta på han inne för han var så kall, han svettas vanligtvis om han har mer är t-shirt på sej.

Till helgen ska vi iallafall bli friska för då ska vi fira Vincent som fyller 1 på tisdag. Storkillen mosters :)
Sen på tisdag blir det nog bad igen! Är ju kul om man kan hitta på nått 1 gång i veckan.
Mille ska ju börja 15 timmars på dagis oxå. Tisdag, onsdag, torsdag mellan 8.30-13.30. Det blir roligt för han att få lite rutin på dagis annars blir det bara 1-2 dagar per vecka å vissa veckor ledigt.



Tittar på tv med "jiji" (bilen)




cicci kiss(e)katt

Första badhusbesöket..

Igår var vi på badhuset för första gången. Jag, Mille, Vincent och Elin badade. Ida satt och titta på och tog pojkarna när dom ville vila. Det började inge bra för Milles del då moster Elin tyckte det var en bra idé att testa rutchkanan i lilla bassängen de första dom gjorde innan dom ens doppa tårna. Mille blev livrädd så han skakade och skulle inte bada nå mer han skulle sitta med sin andra moster Ida haha. så jag å Elin badade med Vincent som tyckte det var jättekul :) Efter ett bra tag lyckades vi även lura ner Mille i vattnet genom att busa med bollen och så. Det slutade med att han åkte rutchkana flera gånger och ville inte alls kliva upp tillslut. Tänk hu det kan va! :) Blir nog ett till bad på tisdag, dock fick jag för jä**a ont i magen å ryggen. Antagligen fogarna som krånglar. Men de vare värt :)





Busungen i vattnet!



Imorse vaknade vi av att Mille grinade vid halv 5 tiden, trodde han hade tappat nappen men han hade spytt!
Tänkte att de var pga att han fick äta lite varma chips på badet men sen spydde han en gång till på eftermiddagen och sen blev det raketfart i blöjan vilket resulterade i en jätteröd rumpa. Stackarn skrek när jag duschade av han :( Men vad ska man göra då, känns som att de funkar bäst så man slipper gnugga med tvättlappar.
I morgon blir det vabb för min del så han hinner bli riktigt bra, känner mig lite konstig i magen jag oxå men håller tummarna att de inte är nått. Vi hade ju magsjuka för några veckor sen så det känns som att vi e nöjd på det nu!!



Tänkte lägga upp lite fler bilder men det krånglar bara så det får räcka för denhär gången.
Godnatt!!




Tråkig mamma...

Är en riktigt tråkig mamma som sitter och väntar ut tiden innan jag ska åka och jobba. Har ingen ork att göra någon. Lagar en köttgryta för tillfället och läser lite med Mille. Lyckades nyss vrida mitt knä när jag skulle ta emot Mille som rullade ner från datastolen..undra när han ska lära sig att ta det lugnt :)
Jobbar hela helgen nu. Kväll idag till kl 21.30 sen upp i morgon igen då jag börjar 6.45. Lite drygt kan det vara då det är svårt att somna direkt när man kommer hem...samtidigt känner man stressen att man måste sova för att orka med att kliva upp dagen efter. Har extremt svårt för att kliva upp på morgonen nu. Man sover väl inte lika bra antar jag. Sen går man och har ont hela dagarna., ojoj vad synd det var om mej nu kännde jag ;) Men man har väl rätt att klaga lite, eller kanske inte med tanke på att jag snart slutar jobba :) Då ska jag allt bli en lite roligare mamma har jag bestämt för då har man mer ork när man bara har det att tänka på.

Passar på att lägga upp lite nya bilder det funkade inte igår:




Milliam bakar paj.




Finns det nått roligare än skor!? Båda benen i samma :)






Busar på datastolen strax innan han rullade ner...

Uppladdningen var seg även idag så det blev bara några bilder.


Besök.

Idag har vi haft besök på förmiddagen av Mamma, Ida, Vincent och Lotta. Trevligt var det. Vå åt lunch, fikade å snacka massa skit ;) Mille ligger och vilar nu sen ska vi vidare till Harmånger och leka med Emma och Liam! Dom har ju varit till oss några gånger nu så nu är det våran tur att åka dit :) Ska bli bjuden på middag oxå, skönt att slippa laga mat. Är ju min enda lediga dag denhär veckan så det gäller att fullspäcka den haha! Men jag ska inte klaga för snart får jag vara hemma å vila inför förlossningen. Får de hur länge man klarar av att ta det lungt...innan man klättrar på väggarna :-P



Helg.

Har just bakat bullar på en halvliter. Sen ska vi vidare till mamma på middag.
Blev lite missnöjd med bullarna för jag snålade på smöret :( Men men man kan inte lyckas varje gång!
Mille sov till 10.20 idag. Han är en riktig tröttis ibland :) Mamma å pappa hann äta frukost å allt innan han vaknade!
Nä nu ska jag ta ur sista bullplåten.
Trevlig helg!!

Blää..

Sitter å donar lite med designen..men lyckas inte få till den nya headern, är så dålig på design å så. Men men skit samma den får va så länge. Orkar inte hålla på nått mer nu :)
Har så jäkla ont i magen. Vet inte va det bror på men hoppas de bara är vanlig magont å att bebis mår bra :) Ska ta mig en dusch å se om det bli bättre! Har haft syster Nina på besök idag :) Så vi har suttit å snackat lite..när vi fick för Milliam för han var inte på nått bra humör efter dagis. Trortsålder eller vad kan det vara, så fort man hämtar han å kommer hem blir han helt galen. Skriker, grinar osv. Förstår inte varför, det är så jobbigt för man vet inte hur man ska bete sig man vill ju försöka få kontakt med han men han är för arg helt enkelt...hoppas det går över FORT! Vill ha tillbaka min lilla glada goá kille nu :) Näe dusch var det....

Söndag.

Sådär ja då var näst sista jobbhelgen avklarad. Känns rätt bra för min kropp, börjar få ganska ont i fogarna nu blää...Så fort jag går ut å går så drar det som bara den på högersidan strax under naveln. Typ som håll fast ändå inte. Men de e ju sånt som hör till antar jag...tänk att man redan har glömt bort fast de bara var snart 2 år sen jag fick Mille. Sammandragningar har jag oxå till och från nu. Gör ont bak i ryggen å magen känns hård, sånt som man kanske inte uppfattade under första graviditeten. Dom säger ju att man känner mer med andra barnet oftast.

Efter jobbet idag åkte vi in på Dollarstore en sväng å köpte lite småsaker som behövdes. Sen tog jag en promenad med Keeto och Mille så han sover sen middagsvila nu. Samma ska igår. Men han får väl vara vaken längre ikväll då istallet! I morgon blir det dagis för hans del :) Det gillas nog för han trivs att vara där! Annars blir det väl en lugn kväll framför tvn för vår del tror jag. Ska ju jobba i morgon igen.

Fredag!

Blev ju ledig idag men typiskt att de ska va sånt skitväder då...Får hellre snöa så det blir lite ljust tycker jag!
Har inget speciellt planerat. Andreas ska väl hämta sin nya skoter sen så vi får se om vi följer med kanske :)
Har vi allafall nått att göra. Sen blir det jobb för min del i helgen lördag kväll, söndag dag. Undra om jag bara har en helg till att jobba efter det...ifall jag får beviljat så blir det nog så. Känns lite konstigt att man snart är där och att man i princip skulle kunna föda nu eller ja att barnet förmodligen skulle överleva om man födde. Men det hoppas vi inte på! Lär säkert gå över denna gång oxå. Det är det som ororar mig lite, inbillar mig att det är lättre att föda om man slipper gå över men så är det nog inte det är väl jobbigt vilket fall. Att man ska behöva gå å nojja sig redan jag vill verkligen att det ska gå bättre denhär gången, att kroppen kan sköta det själv utan massa värkstimulerande som gör att man tappar kontrollen totalt över sin kropp. Vill kunna njuta av bebisen på en gång å inte va helt borta som med Mille! Då ville jag bara försvinna därifrån å fatta knappt att jag hade fått barn :(



Mille kollar in vagnen en sista gång innan köparna kommer.





Kusin Vincent på besök! (som oxå ska bli storebror i april)


Tävling!!!



"Jag tävlar hos Familjen Bus om en valfri mössa från Tulles Design. Tävla du med här!"

Besök hos BM

Blev ett besök hos barnmoskan idag, ska tillbaka om 3 veckor igen.
Hjärtljuden låg på 140 ca. Ungefär samma som med Milliam så vi får väl se om UL stämmer nu då eller om det är en till liten kille vi ska få :)

Skulle ha jobbat i morgon men bytte pass så jag jobbar på onsdag istället. Känns bra eftersom Mille är förkyld!
Sen har jag så några pass till veckan ändå! Tycker att det är tråkigt att jag inte kan lägga upp bilder på bloggen från mobilen för jag fotar ju mest med den. Skulle haft en ny kamera så kanske man skulle använt den mer istället :)

Väntar på svar ang havandeskapspenning, kommer att bli från den 29:e i så fall vilket inte alls är långt kvar!!
Bara ca 3 veckor ju. Shit vad denna graviditet rusar iväg känns det som, undra om man kommer känna lika mot slutet haha troligtvis inte. Börjar få ont i ryggen osv nu så jag håller tummarna att de går igenom :)


RSS 2.0