Vart tar tiden vägen?

Milliam är redan 1 månad gammal. Tycker nyss jag hade han i magen. Har fortfarande inte fattat att jag e mamma´haha. Han går upp i vikt fort nu först gick han bara upp 20g på 13 dagar. Sen bara braka det till å han väger nu 4780g Stor kille :) 56 cm lång är han nu. Han har gått upp 700 g sen han föddes.
Vi var på stan en sväng idag med mostrarna å mormor (Milles alltså). Jag förstår verkligen inte dom småbarns mammor som får tiden att räcka till till att blogga, städa mm jag tycker jag inte hinner med nått om dagarna :) Dom är duktiga måste jag säga. Nu prioterar ju inte jag min blogg eftersom jag inte är en så flitig bloggare men städning å så när ska man ha tid för d haha. Tur att A gör mycket sånt :) Nä nu får de räcka för den här gången.
Ha det bra!


//Sara



Promenad

Blir verkligen inte ofta jag skriver här.
Idag har vi varit ute på en promenad. Så skönt när solen är framme. Milliam låg å sov i sin vagn hela tiden, man hinner knappt lägga ner han innan han somnar. Han trivs verkligen att åka vagn :) Lika så att åka bil, han blir lugn så fort man sätter han i bilstolen. Han är så snäll min lilla kille. Vi ska inte göra något speciellt i helgen bara ta det lugnt. A håller på tvättar nu för vi har jättemycket tvätt, märks att man är en till i familjen nu.

Förra lördagen hade vi besök av moster, min kusin Emma och hennes kille Tony och lilla Liam.
Kul att träffa dom för det blir så sällan man träffas. Dom bor uppe i Lyksele så det är en bit emellan :)
Moster bor inte där.













 




Milliam 2 veckor och Liam snart 6 månader.
 

RSS 2.0