Väntar...

Sitter och väntar på att syrran eller Jimmy ska höra av sig nu. Dom är inne på förlossningen, åkte in i går kväll. Jag är nog mer nervös än vad syrran är haha. Är ju värre när lillasyster ska föda än när man själv födde då var jag inte nå nervös innan men nu så har jag knappt kunnat sova :-P Mille ligger och sover än han lilla sömntutan, han vaknade kl 4 i morse pga att han hade bajsat och frös stackarn. Han skakade hela han. De var bara 14 grader inne så de va ju inte konstigt att han frös, men farfar vaknade när han skrek så han gick upp och eldade. Han som skulle upp och jobba oxå, jag tror inte han gick och la sig nå mer sen :) La Mille mellan oss i sängen och gjorde ordning välling å då somnade han. Vi siver i en 120 s säng nu haha så de blev varmt å gott där! Kommer nog bo här i ca 1 månad frammåt nu.

Måndag

Mamma/bebisträff idag igen, trevligt! Har inte haft tid att skriva på ett tag nu för det är lite att göra med huset och så. Nu ska vi även börja packa för vi ska flytta till helgen. Har äntligen fått lägenheten såld :) I lördags var Mille hos morfar medans vi rensade förrådet. Förstår inte hur mycket skit man kan ha där! 6 sopsäckar blev det med skräp! Ändå har vi massa saker kvar. Varför spar man på allt egentligen!? Idag beställde vi nytt kök oxå, kommer den 3 dec. Å äntligen har vi fått fingrarna ur ...... å köpt en videokamera! :) Beställde å betala igår. Nu skulle jag även vilja ha en ny mobil :-P Allt ska man ha ;) Men jag borde nog vänta ett tag nu. Till veckan flyttar vi till svärfar, ska bo där tills huset blir klart nära och bra. Kommer bli konstigt att inte bo i stan ändå. Finns ju ingen matffär där ens haha men man har ju bil å körkort som tur e. 7 min till stan tar det ungefär med bil.

Nä nu ska jag ge mej, blev allt möjligt nu :)


Det flyter på...

Nu så är värmepumpen installerad :) Skönt! Sen kom en kille från Jannes golv idag och lämna offert på badrummet, vi slår till på det så blir det klart inom kort. Känns bra att dom största sakerna blir gjorda innan vi flyttar in. Vill inte bo i ett renoveringsobjekt, det förstör bara förhållandet. Har även varit och tränat idag, var länge sen sist nu. Just nu har jag en satans huvudvärk :( Less jag blir, de kommer förmodligen från nacken så jag borde inte sitta vid datorn nu! Men jag väntar på att få en ljusbeställning så jag kan skicka efter ljusen snart :) Massa juldofter på beställning, dom luktar såå gott! :) Nu ska jag vila lite innan jag ska väcka Mille, blev sen middagsvila för han nu men men :)

Eldat

Jag, syrran, Keeto och Milliam var till huset idag och eldade. Vi får ju luftvärmepumpen i morgon om allt går som det ska. Men det funkar att elda oxå så länge! Shit vad det händer mycket nu på kort tid. Milliam har tagit 4 steg, han klappar händerna, vinkar, pekar på lampan, säger mamma och pappa å idag började han säga tack tack oxå. Sen har han fått 6 tänder (risgryn) :) haha är så roligt och se hur han utvecklas! Idag har jag fått foton av Emma som vi knäppte förut. Lite blandat från dopet, Emma´s födelsedag och studiobilder. Tänkte lägga upp några stycken nu eftersom det har varit så dålig uppdatering :)









       
  

Hus!

Andreas har hållt på för fullt med att riva å regla vägg i helgen. Jag har typ haft husvisning för familjen å eldat. Finns inte så mycket jag kan göra just nu. Idag ska vi åka och hälsa på Lotta med fam. Mille ska få overall efter Wilma å ev skor om han kan ha :) Perfekt, är ju så mycket han behöver nu när han växer hela tiden. Han ligger och sover nu som alltid när jag tar mig tid att skriva. I veckan fick jag hem wallies till hans rum som jag budade hem på tradera. Musse, mimmi, kalle, kajsa och pluto som bebisar. Tyckte dom va söta. Sen får han väl sätta upp bilar å annat på väggen när han blir äldre. Men vi får hoppas att tiden går sakta haha.

Har inget mer att skriva så hoppas alla haft en toppen helg!!


Onsdag.

Just nu finns det att göra hela dagarna. Gjorde ju klart husköpet i måndags så nu blir det att åka ut till huset på eftermiddagarna. Idag blir det jobb för min del men A ska åka dit. Vi måste ju dit och elda oxå men den 9:e kommer dom och installerar luftvärmepumpen. Just nu vill jag bara ha lägenheten såld så vi kan börja flytta snart, fast vi ska ju renovera köket och badrummet innan. Åtminstonde ska badrummet vara klart innan vi flyttar in så får vi se om vi hinner med köket oxå. Tapeter å så hinner man ju ta när man har flyttat in. Det känns som att det är det minsta vi har att tänka på just nu :) Det går att leva med dom.

Ska kolla runt lite nu medans Mille sover. Hoppas alla får en bra dag!

RSS 2.0