Virus

Fick virus på min dator så den måsta formateras om :( Tur att A har en snäll bror som e bra på datorer som kunde hjälpa mig. Hann iaf rädda alla bilderna tack å lov!
Idag var det mammagrupp igen å sen powerplate. Å nu sitter vi hemma å tar det lugnt bara, A är på jobbet.

Veckan som var så köpte A en ny bil, toyota avensis 05:a som jag ska få åka i säger han :D Gärna för min del. Han har ju bmwn oxå å jag har min bmw som jag ska sälja. På lördagen var vi på dop och efter det åt vi middag hos mamma. Plankstek fick vi, otroligt gott! I fredags fick jag ju träffa Sofie å lilla Alina oxå. Hon var såå pytteliten å söt. Fick hålla i henne oxå, känndes knappt att man höll i nån om man jämför med våran stor kille som nu vägde 7080 g :)

På torsdag åker jag å A ner på Elmia mässan. Milliam ska vara med mormor. Jag tycker det känns ganska jobbigt att lämna honom faktiskt men samtidigt kan det vara bra oxå för oss båda. Han börjar bli lite mammig :) Å jag tänker att ju längre man väntar med att ha barnvakt desto svårare blir det för en själv. Vi får väl se, skulle det inte funka så åker vi självklart hem till lilla älsklingen. Vi har ju varit å hälsa på mormor jättemycket nu på slutet å han somnar jämt när mormor (mamma) håller i han så han trivs bra där.

Tänkte jag skulle lägga ut några nya bilder nu oxå :)








Dålig fotograf :P









//Sara

Today..

..Har vi fikat med syster, Dessan, Peter, Malin å ida. Sen efter de så åkte vi till mamma/mormor i iggesund. På vägen dit trodde jag att jag såg i syne. Kollade i backspegeln å i bilen bakom ser jag att det är ett utlänskt par som har ett litet barn på max 2-3 år LÖS i bilen. Satt typ på golvet el i knäet å skutta. Så såg jag att vid varje fartkamera tröck dom ner barnet på golvet. VAD FAN idioter..ringde polisen direkt. Hur kan man vara så ansvarslös att man har ett litet barn lös i bilen!? Sånt gör mig arg. En sak om dom vuxna sitter lösa för dom är stor nog att veta vad som händer vid en krock. Men att utsätta ett barn...nä nu får jag sluta annart kan jag skriva ett inlägg hur långt som hellst om detta.

Iaf så fick Milliam sina första skor idag :) Ett par Nike av sin bonus morfar. Lite roligt för mina första skor var oxå ett par Nike som jag fick av min morfar. Mina var vita å Milliam fick svarta. :)

Har äntligen fått håret färgat idag, å ÄNTLIGEN tog färgen så det blev blondt, har varit jättesvårt att få det ljust nu när jag har varit gravid. Men nu blev jag nöjd :)

Fick sms av Sofie att hon ligger inne igen. Stackarn, hon har jätte ont i nacken å migrän tydligen efter flera misslyckade försök av att ge eda under förlossningen. Tror dom hade stuckit henne fel 20 ggr. Får man ens försöka så många gånger. Helt sjukt. Jag hoppas verkligen att det går över å att hon blir helt återställd så hon kan njuta av lilla Alina tillsammans med resten av familjen. Jobbigt måste de va :( Hoppas man kan träffa dom snart, var så länge sen nu!!



//Sara

Tisdag..

..Å jag tvättar..drygt att springa i tvättstugan när man är ensam med Milliam. Tycker inte om min bärsjal för den är så krånglig att knyta. Är nästan klar med tvätten nu iaf tack å lov. Jag vill ha en tvättmaskin men vi får inte plats me någon på våran lilla toalett. Får väl se om vi hittar nåt annat boende snart då ska vi iaf ha tvättmaskin så man slipper tvättstuga. Men antagligen så blir det väl hus om vi flyttar. Saknar vårat gamla hus just nu känner jag :P Fick meddelande av Sofie att dom va i stan ifall jag ville se lilla Alina, men jag tvättade ju så klart så jag kunde inte, typiskt! Hoppas dom åker in nå mer snart. :)
Vi funderar på att åka till mormor (mamma) en sväng när hon slutar kl 5...de blir nog så, lika bra att göra sig i ordning nu. Milliam ligger å skäller i sin säng nu, han grinar inte utan han mer skriker med arg röst..han börjar få humör märker jag. Han e snäll för de mesta men om han inte vill göra som jag vill så gallskriker han å sparkar haha. Kan inte låta bli att skratta heller :P




//Sara

Mamma grupp å power plate!

I morse klev vi upp vid 8 å gjorde oss i ordning för mammagruppen som är på måndagar. Kul att träffa fler mammor å prata lite å få tips osv. Milliam är yngst i gruppen. Efter vi hade varit där gick vi vidare till svärmors företag å tränade på powre platen. Var jättelängesen jag tränade på den. Men det är ju så skönt för de går så fort att träna å så får man ju barnvakt medans :) Blir ju så svårt att träna på gymet nu när man har Milliam, ändå betalar jag 279 kr i månaden utan att utnyttja de. Känns lite onödig egentilgen. Har väl nån förhoppning om att kunna börja igen :) Men just nu får det bli power plate å promenader. A jobbar eftermiddag så nu sitter vi hemma å trökar bara, orkar inte göra nått heller! Skönt att bara vara ibland, även om jag är otroligt rastlös. Men på nå vis har det blivit bättre sen man fick barn. Ska väl bege oss ut med vovven snart men jag känner mig så slööö nu. Vet inte vad det är med mig. Trött (även fast jag får sova på nätterna), otroligt saltsugen hela tiden. Man kanske har brist på något!? Äter jag en normal portion mat som förr får jag bara ont i magen. Konstigt hur de kan va!

Längtar tills vi kan träffa Sofie å lilltjejen nu. Så kul att dom har fått en till nu typ samtidigt, skiljer väl 2,5 månad ungefär :)


//Sara

Fjällen..

Dit ska vi åka i morgon, till lofsdalen. Ska bli kul att komma iväg lite. Dock har jag dåligt samvete för att jag måste lämna Keeto hemma. Hur kul har det inte varit för han att springa runt å följa med på promenader lixom.  Min lilla vovve :( Men tydligen fick man inte ha med hundar. Så nu är han hos mamma å jag kommer sakna han hur mycket som hellst. Men men..Ska bli kul att åka lite skoter oxå å få andas lite fjälls luft :)
Ska ta å laga lite mat nu som vi ska ta med, och ska även tvätta. Vill ha egen tvättmaskin det är så drygt att hålla på i tvättstugan å passa tider osv. Är lite bekväm på de viset. Va så skönt att slippa är man bodde i huset.
Dags att sätta fart nu...



//Sara

Dålig uppdatering.

Har inte blivit att jag har skrivit något för vi har fört över alla bilder från stationära datorn till A´s bärbara för den ska rensas. Men nu sitter jag vid min dator som jag lagt in lite nya bilder på. Tycker det är roligare att läsa bloggar med massa bilder så därför vill jag själv ha med bilder när jag väl skriver :) Sen tycker jag att min blogg är så tråkig oxå, kan ju inte nått om bloggdesign jag e. Har inte hänt så mycket sen sist heller :)
Har blivit några vändor på stan för att uppdatera Milliams gardurob, han växer ju så fort! Fast jag älskar ju att köpa bebiskläder :) Men tråkigt att det går så fort.
Träffade Zillen en sväng idag, lika trevligt som vanligt ;) Nu väntar jag bara på att Barres lilla bebbe ska kika ut så vi oxå kan träffas nå, var länge sen de nu. När Milliam var nyfödd var det vi träffades sist. Typ 2 månader sen alltså :-S
Jag är så sugen på att köpa en systemkamera men just nu måste jag kosta på bilen först :( Tur att Emma kan ta lite bilder på han så man får ett par riktigt fina :)

På söndag ska vi till fjällen, ska bli kul. Skotern ska oxå med så vi hoppas på lite barnvakt nån av dagarna.
Men de är nog lugnt de.

Blev iaf lite uppdat. om allt å ingenting.


Lite bilder:















Förstår inte varför Keetos ögon blir så konstiga av kamerablixten. Tråkigt.

 

//Sara 


RSS 2.0