Middag.

Just nu är A i huset och donar å lillkillen sover. Så jag sitter här framför datorn å kollar runt lite.
Ikväll blir det middag hos svärmor m fam. Så då blir det lite kinect utmaningar har jag hört talas om haha.
Kan bli hur kul som hellst :) Annars har jag inga planer för dagen, men något skulle man ju ha gjort.
Klockan är ju inte så mycket än och vi ska på middag kl 5 först. Aja får se va de blir. Önskar alla en bra helg!

Träna!

Har tränat på power platen idag. Men jag känner att jag måste börja på med något mer snart, men vad!?
Sen undrar jag även, hur gör dom föräldrar som tar sig tid att gå på gym och så!? Känns som att det är helt omöjligt ju. Vag jag är gör så är Mille med känns det som :) När ska man få ta sig tid till sånt! Känns som att jag vill ha en förändring snart. Längtar tills vi får flytta till vårt hem och man kommer in i lite bättre rutiner, just nu sover vi till 10 på mornarna å ibland längre :-S Inte bra! Skulle så gärna vilja ha ett promenadband. Kan lika gärna erkänna det att promenader är inte min grej, ute alltså. Vet inte varför det har blivit så men jag springer/promenerar mycket hellre inomhus. Förut tyckte jag om att gå, jag och zillen var ofta ute och gick i typ minst 2 timmar. Nu borde jag ju verkligen promenera oxå, har ju Keeto och sen Mille oxå som behöver frisk luft. Hmm..har verkligen blivit en inomhusmänniska. Åker inte ens bräda (snow board) längre, jag tröttnade på att leta skor. Har letat hur mycket som hellst till å med barnskor men alla glappar runt mina vader. Är så jäkal tråkigt för jag får så ont i benhinnorna av att åka när skorna inte sitter åt. Det hade ju kunnat vara en motionskälla :)
Känner att jag behöver gå ner några kilo snart...Men jag vill inte hålla på med någon bantningskur. Vill hellre röra på mig. Nu blev det mycket men de var ju länge sen jag uppdatera oxå.



Lilla gofisen som äntligen har börjat gå av egen vilja gå. Inte bara när man lockar med saker :)

Fredag.

Kollar på lets dance medans jag kollar runt lite på nätet. Var in på telia idag å skaffade tv, bredband och telefoni så då fick man med ett trådlöst internet som man laddar med pengar, 29 kr per dag eller va det var. Inte billigt direkt men de går ju att använda ibland, speciellt nu när man inte har ett eget hem :) Har ju alla bilder på min dator. Tänkte passa på att uppdatera med lite bilder bara å önska alla en bra helg!


Lillkillen i sin säng innan vi flyttade.











Bra start på det nya året....

Nja inte direkt, åkte på magsjuka på lördag kväll så de var ju mindre roligt.
Hatar magsjuka då har jag hellre en rejäl förkyldning. Men tack och lov så varade den inte så länge.
Drack lite cola under natten så blev det bättre. Jag som hatar att äta/dricka någon efter att jag har borstat tänderna och så dricker man cola..inte bra för tänderna men för magen tydligen. Just nu är A å hans far uppe i huset och håller på...längtar som faaen nu. Hur det än är vill man ha ett eget boende, även om jag trivs bra här oxå :) Milliam var supertrött ikväll så han slocknade med vällingflaskan i munnen vid halv 7. Ganska ovanligt att han somnar så lätt vid den tiden. Men han kan ju vakna igen oxå, de gjorde han igår när vi skulle kolla på Arn på 4 an. Så då fick han snällt sitta i mitt knä å kolla lillpluppen!

Är så sugen på att köpa ny telefon för min bara krånglar. Men frågan är om jag ska skaffa abonnemang eller inte. Har haft abonnemang förut och ångrat mig för det blir alltid dyrare än vad man tror men samtidigt har det blivit dyrare att ringa med kontantkort oxå. Svårt det där!

Aja jag får fundera lite till...som jag gjort hela livet haha jag kan aldrig bestämma mig!

2011-01-01

Ja nytt år nya bekymmer :) Nädå det är väl som vanligt som vilket år som hellst. Tänkte passa på att slänga in en liten uppdatering medans lillkillen tar en liten förmiddagslur. Vi har inte flyttat in i huset än, längtar tills det blir klart! Badrummet börjar bli klart men sen har vi köket kvar oxå. Jag hjälper ju knappt till eftersom Milliam bara blir sur om han får sitta i vagnen å kolla på! Men det förstår man ju. Nu är det snart dags för våran lille att börja på dagis :-s det känns inte kul! Alldeles för tidigt känns det som 1 år och 1 månad bara och börja dagis, nä fy!! Men vad gör man när dagarna tar slut :( Vill passa på att gratulera en barndomsvän som har fått en liten bebis vid namn Max. Så mysigt med en liten! :)

Nä nu ska jag ta å fixa lite på forsakringskassan.se :)


RSS 2.0