Sjukstuga!

Här hemma är vi inne på andra veckan med dunderförkylning. Jag åkte på halsböld först sen snorar man som jag vet inte vad och sen tappade jag rösten. Har inte jobbat sen förra fredagen. Mille är jätteförkyld och har ögoninflammation. Tur att det finns kamomillte, de bästa mot ögoninflammation! Andreas jobbar ju borta men kommer hem idag, oxå sjuk såklart :( Nää nu vill vi bli friska så man kan orka göra något. Mille ska få gå på dagis nu i 2 veckor eftersom Andreas ska jobba borta 2 veckor i sträck efter helgen. Så nu håller jag tummarna att han blir frisk! Han får det så tråkigt hemma stackarn när mamman inte orkar göra nått. För hur det än är så har ju barn energi oavset om dom är sjuka :) 



7/7

Är lite dålig på att uppdatera. Tycker det är roligare att läsa andra bloggar än att skriva i min egen!
förra veckan var vi på semester på Gotland. Superväder! Dock fungerade inte AC:n, mindre roligt.
Milliam var gnällig nästan hela resan så de vart lite drygt eftersom det blev mycket bilåkande. Men han hade även sina glada stunder :)

Ska iväg och jobba en sväng ikväll men nu väntar jag på att Mille ska vakna. A är och kör cross.

Funderar på att köpa en phil & ted vagn. Ska sätta ut emmaljungan och sulkyn på blocket nån dag när jag orkar fotografera. Är så trött hela tiden har varit det ända sen graviditeten med Mille. Börjar bli drygt för jag har ingen motivation till någonting. Känns jobbigt för det är ju full fart på Mille och jag skulle helt ärligt vilja ligga på soffan mestadels :S Tråkig mamma! Trodde man skulle få energi av solen med icke...
Man kanske ska gå på hälsokost och köpa sig en hälsokur :)

A åker och jobbar v29-31 så då blir vi ensamma och jag funderar på hur jag ska lösa det med Mille när jag jobbar. Farmor kunde ha han v 29 men sen dom andra 2 veckorna blir det värre. Jag har ju bara 1 v semester v 32 :( Det beror på att jag inte har någon betald semester...drygt!

//Sara

RSS 2.0