bf + 1

Ja då har jag gått 1 dag över tiden då! Men med tanke på allt som har hänt just nu så är jag glad faktiskt att den lilla har valt att stanna i magen. Dock får den gärna kika ut vilken dag som hellst nu. Nu vill vi ha lite positivt runt omkring och ett barn är väl det bästa man kan få. Har bara haft lite molvärk å ont i ryggen. Skulle behöva några bra tips så att det startar nu ;) är så nojjig över att gå över lika länge som med Mille :-P

Ny kamera skulle vara bra...

Är så tråkigt att fota när man inte har någon bra kamera. Fast jag har ställt in så att det inte ska bli röda ögon så blir det konstiga bilder ändå. Men min kamera är ju några år nu. Är en vanlig digitalkamera. Men den var dyr när jag köpte den. Mobilkameran funkar heller inte nå bra...Alla bilder blir ljusa! Jag är ju så dålig på inställningar och så men det är troligtvis fel på den. Hade planer på att göra om designen lite men har ju bara gamla bilder...dom som är tagna nu är det jättekass kvalite på :( Trök, trök..tänkte jag skulle fördriva lite tid medan Mille va på dagis då :) Får väl hitta på något annat.

v 40 (39+3)

Var till barnmorskan idag för sista gången. Var meningen att jag skulle få göra hinnsvepning men eftersom min livmodertapp är så bakåtböjd så lyckades hon inte nå :( så det enda hon kände var att det var mjukt så de var väl bra då. Hon kunde heller inte känna om jag öppnat mig något. Tråkigt hade verkligen hoppats på att de skulle funka. Vilket fall som hellst så skickade hon upp mig på förlossningen för ctgkurva och ul då det varit lite lugnt några kvällar. Då blev det en jäkla fart på bebben haha dom kunde inte uppskatta någon vikt och så för den bara snurrade. Därav knivkänslorna mellan benen :-P Men den verkade må bra iaf och fostervattenmängden var bra. Fick ett byggt besök den 6:e för överburenhetskontroll...hoppas hoppas att man slipper det. Skulle vara skönt att få en liten mindre bebis denna gång :) Mille vägde ju över 4 kg :)

Måndag..

Nu är det inte långt kvar tills BF nämligen på LÖRDAG!! Men det verkar som att den lilla trivs där innt för den gör inte så mycket väsen av sig att den vill komma ut. Förutom att det trycker nedåt och knakar. Men det har det ju gjort i flera veckor :) Igår var jag och Mille på buspalatset med Emma, Tony och Liam!
Var riktigt roligt och pojkarna hade jättekul! Ja även vi vuxna tror jag ;) Vi åkte lite rutchkana och klättrade i den "stora" delen med dom! Hoppade även studsmatta lite försiktigt. Man vågar ju inte hoppa så väldigt när man är gravid! Efter besöket där åkte jag och Mille vidare till mamma/mormor och Tony. Fick lite mellis där för att dra vidare på kalas till Ria (min låtsas faster). Där fick vi marängswiss! Gott!! Bra avslutning på helgen tycker jag!

Blev en svängom med dammsugaren här i morse, städade i fradags men de blir så skräpigt på golven så man kan spy. Finns det nå värre än när det fastnar massa småskräp under strumporna. Sånt har jag svårt för :)

Lite bilder från gårdagen:



Han som måste ha tutten i hela tiden :)



Mille och Liam




Tar sån tid att ladda upp bilder så de blev bara 3 st :)

påväg hem från dagis...

Tog pulkan och hämtade Milliam från dagis igår. Han tycker det är roligt! Sen när vi kom hem så åkte han lite spark och lekte innan vi gick in. Det är inte det lättaste att få in honom för han vill va ute hela tiden :) Även idag blev det tårar vid lämning. Andreas fick följa med i morse. Han tyckte det var jobbigare än mig tror jag. Men der var värt ett försök iaf. Nu är han ju ledig tills på tisdag. Då hinner han vara mammig hela helgen :) Riktig liten mammagris vi har <3 Idag har vi bara varit hemma och kollat på tv och målat med fingerfärger :) ibland får man vara lat. Iaf om man e höggravid ;)

Onsdag.

Ännu en dag jag ångrar att jag ställt av bilen :) Jag är så rastlös av mig! Andreas jobbar ju kväll och jag och Mille har ganska tråkigt här hemma på eftermiddagarna. Just nu är han på dagis. Han blev ledsen igen när jag lämnade han idag. Typiskt, han som brukar vara så glad över att få komma dit. Men det är nog som personalen säger, han märker att det är nått på gång. Han förstår ju inte att han ska få ett syskon å varför mamma är så tjock. Hoppas på att det går bättre snart i allafall för annars vet jag inte om jag vill låta han vara där. Man blir ju så löjlig själv oxå när man vet att man bara ska va hemma och han får vara på dagis. Men det var för hans skull vi valde att inte ta han därifrån nu när syskonet kommer. Så han ska få leka av sig lite.

Har nyss lagat mat och sen är det bara att vänta ut sista 45 min innan jag ska gå och hämta hem lillkillen. Funderar på att ta pulkan till han idag, frågan är bara om man orkar dra han hela vägen :)

Det närmar sig...

...Mindre än 2 veckor kvar till BF. Sen får vi väl se om det blir längre eller inte. Får väl hoppas på att det går att göra hinnsvepning på tisdag. Börjar bli ganska nöjd på att vara gravid nu även om det har sin charm :) Sen är man ju så nyfiken på vem som ligger där inne i magen. Tror inte riktigt jag har fattat än att vi faktiskt ska ha ett till barn. Kan vara så att jag förtränger det för att jag gruvar mig så mycket inför att föda :-P Jag är mest rädd nu för att gå över tiden så att bebisen blir lika stor som Mille och inte får plats att snurra runt riktigt. Men det är bara att ta det som det kommer! Har blivit lite promenader nu till och från dagis osv vilket resulterar i sammandragningar så det är ju positivt :) Andreas jobbar kväll så det är bara Mille, jag och djuren hemma nu! Hoppasmin son inte tänker busa allt för mycket med mamma bara för jag är så otymplig å trött nu haha!!



Här var Mille nyfödd! Känns som de va nyss :)

söndag

Dagen igår slutade med att vi åkte till syrran ändå :) Mille och jag tog en promenad/vagnstur till min faster idag i stället. Fick som mensvärk efteråt i nån timme så jag trodde nästan att något var på G men icke...har gått 38 fulla veckor idag. Det enda som känns nu är känslan av att huvudet ska komma ut. Eller som knivar mellan benen om man förklarar så och så har det kännts på kvällarna i ett par veckor nu så det ger mig inga förhoppningar :) mycket nerver i benen som klämms åt. Igår höll jag på att hoppa ur soffan när jag hade somnat till för det gjorde så ont. Kommer inte ihåg att jag kände så när jag väntade Milliam men de kanske är något man glömt/förträngt. Har blivit förjäkla hungrig dom senaste kvällarna. Just kvällarna är superjobbiga ibland vill jag nästan gå upp på nätterna och äta när man vaknar å springer på toa. Typiskt att man ska kissa så mycket på nätterna men jag vill inte äta då! Mille sov ingen middag idag så han somnade fort före kl 7. Sen somnade jag på soffan i ca 30 min :) skönt var det!

lördag

Idag är pappan i huset och åker skoter så då har jag å Mille bil. Jippi haha jag insåg inte hur mycket jag skulle sakna bilen när jag ställde av den :) Det var meningen att vi skulle åka till syrran i iggesund men dom skulle på julgransplundring idag. Tänkte även åka å hälsa på faster, vi har bott i samma by över 1 år nu men de har inte blivit av. Inte för att jag behöver bilen när jag ska hälsa på hos dom :) Ska ringa och kolla om dom är hemma nu först! Jag och Mille har precis ätit frukost så nu är det dags att göra sig i ordning. En bild på Mille när han hade fredagsmys framför "bompa" Kom även att tänka på något jag sa och tyckte när han var liten. Han skulle minsann inte få äta massa skräp som chips, godis, glass osv föränn han var stor. Ja det gick ju bra. Han äter stjärnor på bilden. Han får dock inte äta några mängder å inte godis heller nå gärna möjligtvis choklad någon gång...så kan de gå! Lätt att säga och tycka men sen att hålla de blev svårare då han ber om det.

Det blir inte alltid som man tänkt sig..

började med att försova mig i morse. Skulle upp 7 för att göra oss klar till dagis. Lyckades slå av alarmet och blev väckt av Mille kl 7.30. Han börjar 8.30 på dagis och vi skulle ta en promenad dit idag. Stackarn hade blivit blöt igenom blöjan så vi fick börja med att duscha.
Efter det kokar vi  ihop en gröt lite snabbt. Jag slår omkull mjölklitern så klart. Bara att skynda sig att torka. Självklart sitter det en skena under bordet där mjöklen rinner ner, så det droppar för fullt. Fick ta en handduk att lägga dit! Sen äter vi å gör oss klara. Inser att vi inte hinner gå till dagis för vi är så sena. Startar bilen och skrapar rutorna..Bilen lägger av, lite bensin! Jättekul! (använder inte bilen nu annars). Klockan är 8.40 redan 10 min sen. Bara att plocka fram vagnen och promenera. Men vi var där strax före 9 iaf. Halvt död när jag kommer hem, har så dålig kondis nu pga att jag får så ont av att promenera. Är helt mör i kroppen :) Men vem vet de kan ju va en bra hjälp till förlossningsstart ;) Får mycket sammandragningar av att gå.
Man bara älskar dessa mornar haha!

Har plockat undan lite här hemma nu och hämtat ved så jag kunde elda.
Satte mig framför datorn med en kopp hallonbladste nyss :)

Ska bli spännande att se hur dagen fortsätter...kan ju bara bli bättre!! :)


v 38 (37+2)


Dåligt med uppdatering..

Har varit så trött och tråkig senaste tiden. Vill bara att bebis ska komma nu! Fast vilken mamma vill inte det!? Är såå fruktansvärt trött och har ont i ryggen så jag spyr snart. Kan nästan inte gå ibland. Sen trycket nedåt man har hela tiden så känns det som att huvudet ska komma ut vilken sekund som hellst :) Gud vad synd det är om mig haha. Nä men jag vill ha tillbaka lite ork och tålamod, tycker lite synd om Milliam som har världens tråkigaste (kanske även grinigaste) mamma just nu.

Var nyss och lämnase Milliam på dagis och han ville inte alls släppa taget om mig. Han som brukar springa in annars innan man knappt hunnit klä av han. Men han har ju varit ledig i 3 veckor nu. Sen förkylningen som hållt i sig i ca 6 veckor med feber i 3 omgångar tror jag de blir har gjort han lite extra mammig. Man det är bra för både mej och Milliam att han går på dagis nu. Jag får vila lite och han får leka av sig.

Ska snart in på mvc nu och kolla. Undra om det blir näst sista gången nu! Eller går man varje vecka efter v 38 tro!? Kommer inte ihåg de där, lär väl få veta när jag är där :)

Blir lite trågiga gnälliga inlägg nu :-P

Tävling!!

Är med och tävlar om en mamma/baby goodiebag hos neccin.blogg.se.
Var med du också! :)

v 37 (36+1)


RSS 2.0