Torsdag.

Idag har det varit full rulle. Klev upp å käka fruost, vaknade halv 10...måste verkligen skärpa mig snart med att sova länge. Gick ut med Keeto å så, sen blev det en dusch. När jag stod i duschen lagade A mat. Å efter en stund börjar Milliam skrika, han hade öppnat ugnsluckan å tagit på insidan. Så nu har han 2 små blåsor stackarn :( Det tog flera timmar innan han äntligen kunde ta sin dagliga vila, fick ge han alvedon oxå. Efter att han hade legat i sängen medans jag städade inför visningen idag så gav vi upp försöket att sova så jag tänkte ge han lite mat istället. Men när jag värmde maten så somnade han i stolen haha. Väckte han för att försöka få i han lite mat men vi gav upp för han somnade mellan varje tugga :) Så vid halv 5 tog han sin vila lite sent men de gick bra ändå :)

Efter visningen var de bara att gå ner till tvättstugan å börja på där. Sen åkte jag å syrran å Mille på maxi å handlade en sväng emellan maskinerna. Behövde hundmat å lite annat. Vi blev där i 1 timme...typiskt oss vi kan gå där hur länge som hellst! Har fortfarande tvätt i tvättstugan men de får A hjälpa mig med sen när han slutar.

Borde verkligen lägga mig i tid för jag ska jobba i morgon kl 8. Men som vanligt kommer jag sitta vaken till A slutar. Sen har jag jätte ont i ryggen efter att jag städade. Putsa förnster, diskade, dammsög, dammade och torkade golv. Inte varje dag de lixom haha. Men nu e det gjort. Lär väl likt förbannat dammsuga i morgon igen för allt hundhår! :)

Blev mycket att skriva men men...god natt!





Tokungen! :)




Onsdag.

Idag skulle vi haft mamma/bebis träff här hemma men 2 av mammorna och barnen är sjuka så vi ställde in det istället. Idag sov vi till strax före 11, fick lite småpanik när jag kollade på klockan :-S Men man är ju utvilad om inte annat! Det blir nog att vi drar till mamma en sväng när hon har slutat. Skönt de!

De är väl våran dag det, hoppas ni får en bra dag!

Ny vecka.

Nya ävetyr haha. Man kan ju alltid hoppas att det händer nå roligt!
Igår bakade jag bullar med hon jag är kontaktperson till och på kvällen gick vi på bio. Himlen är oskyldigt blå!
Helt klart sevärd film :) Skönt att gå på bio ibland.

Idag skulle vi egentligen på buspalatset men Emma skulle jobba så vi får skjuta upp det :)
Och jag skulle haft tag på barnvakt i morgon, de var kris på jobbet så tänkte passa på att få lite kvall :-p
Nä nu ska jag slänga i mig lite mat innan Mille vaknar!

Vi hörs!



Då var det ett tag sen igen.

Ja idag skulle vi ha varit till Hassela och hälsat på ett barn och mamma i  våran mamma/bebis grupp.
Men tyvärr så blev det inte så. Mitt avgassystem har gått sönder så det läker in massa avgaser i bilen, inget jag vill utsätta Milliam för i onödan. Så det var tråkigt, Andreas bil är ju oxå trasig.

Jag och Milliam har sovit hos mamma i 2 nätter från måndag till igår :) Mysigt, hon var ledig å det är inte ofta man träffas så längre!

Just nu funderar jag på vad vi ska göra i helgen, på lördag. A ska till en kompis å spela tv spel. Så nått bör väl jag och Milliam göra oxå :)

Till veckan blir det buspalatset för första gången för mig å Milliam, vi ska dit med Emma, Liam, Erica och Felicia!
Ska bli kul!

Har inget batteri i min kamera, den ligger på laddning nu. Jag har blivit så dålig på att knäppa kort nu, måste bli ändring på det för det är ju kul att ha kvar.



Lördag.

Har inte gjort så mycket idag. Mamma är här, hon har varit här sen i morse. Å även Ida men hon har gått hem.
Sitter och väntar på Andreas nu. Han har hjälpt sin pappa hela dagen med garagebygge. Vi ska åka dit och äta grillat ikväll. Gott! Nu ska jag va social med mamma innan hon drar.

Ha en bra lördagkväll!



Förkyld.

Både jag å Milliam är förkyld. Känns drygt! Milliam är förkyld så ofta och sen blir jag alltid smittad oxå men det är värst för han som inte kan snyta sig och så.
Det har inte hänt så mycket i veckan, varit till mamma en sväng igår och idag har vi bara varit hemma. Var på maxi och handlade en sväng bara. Nu ska jag fortsätta kolla på robinson, blir lite dålig uppdatering just nu men jag har inte så mycket att skriva om.

Ha det bra!

Ett tag sen.

Känner inte att jag varit så inspirerad att skriva. Men dagen har iaf varit bra. Jag Mille och Ida har varit och hälsat på Lotta å barnen. Alltid kul, vi träffs så sällan nu. Vi blev där till klockan närmade sig 21.00. På förmiddagen var vi bara hemma. Fick med mig trattisar hem från Lotta och även hemkokt nyponsoppa, det ni! Haha den var riktigt god. Å trattkantareller är ju så gott i allt möjligt!

Morgondagen då! Ja då ska vi ju skriva under pappren på huset :) Sen efter det får jag främmande av alla mammor och barn, håller tummarna att Mille inte blir så ledsen när barnen närmar sig som han har blivit dom senaste gångerna. Sen på kvällen ska jag skjutsa hem Lotta från jobbet! :)

I helgen så var vi på middag hos svärmor på fredagen sen på lördagen ja vad gjorde vi då!? Jo just ja, vi var ju och lade tarotkort. Alltså det är ju sjukt hur mycket som kan stämma, skrämmande! Saker som man inte bara kan hitta på alltså. Å helgen avslutades med att fira moster på sin 50 års dag. Där fick vi god mat och fika. Sen är det alltid så roligt att träffa släkten på mammas sida, det blir så sällan :) Träffar Peter´s (mina systrars pappa) släkt oftare :)

Nu ska jag kika runt på lite bloggar! Godnatt!



Då var det fredag igen.

Jag har precis gett Mille mat och tänkte att han skulle vila en stund. Men det verkar inte han tycka för han ligger och skriker å har sig i sovrummet så vi får väl se hur det går med det! Vi ska på mamma/bebisträff till halv 1 och efter det ska vi på ögon med Milliam. Ska kolla skelning, håller tummarna att det inte är något! Sen ikväll ska vi på middag hos svärmor kl 18.

En sak till! På tisdag skriver vi papper på huset!! Känns inte helt fel :) Ser fram emot att få renovera kök och badrum, kul att göra sånt nytt och fräscht! Sen självklart lite tapeter och golv oxå :) Så nu ska vi bli Via bor haha. Tar ju bara ca 7 min in till stan så det är lagomt avstånd det och det är ganska nära jobbet för min del!

Ni får ha en bra helg!



Liten gofis!

Liten Mille!

i

jobb

Slänger in ett lite snabbt inlägg. Ska iväg och jobba sen, börjag kl 15.00. Tänkte åka och handla lite lunch innan. Dags att sätta fart med andra ord. Milliam blir hemma med pappa. Får väl se vad dom hittar på!

Ha en bra dag!

Slut på helgen.

Ja då var det söndag igen då. Och jag ska jobba. Blev tillfrågad om igår och hela dagen idag men jag har så ont på vänstersidan över bröstet och bak mot ryggen. Har nog åkt på någon inflammation. Så därför blir det bara ett kvällspass. Milliam ligger och sover en sväng så jag ska väl göra mig i ordning strax. Är lite seg bara!

Ha en bra söndag!



Fredag

Blev ju några timmar på stan idag eftersom jag först va med kontaktpersonen och sen med Ida. Hon och Elin passade Mille åt mig. Gick och klippte mig oxå. Kännde att det behövdes! Blev en bit kortare nu. Klippte en paige frisyr (stavning). Kort bak å längden kvar fram. Hade ju jämt så för nått år sen :) Kännde att jag vill kunna göra lite mer frisyr än vad jag har kunnat dom senaste 2 åren typ :)

I morgon blir det nog stan igen, ev fika med chrikko och Zillen! Annars följer jag väl med A å letar bil...om han kunde hitta någon som duger snart, då skulle jag bli glad! Milliam ligger å sover nu han har väl sovit en bra stund, somnade med nappflaskan i munnen :) Goskiten min!

På måndag ska huset besiktigas sen hoppas jag det rullar på i en väldig fart så vi kan flytta snart! :D

Ha en toppenhelg alla!

RSS 2.0