Söndag

De blev ingen utgång för oss igår...men men de blir fler gånger. Jag ville att Milliam skulle sova hemma å ingen kunde vara här hemma. Så då strunta vi i de, jag vill ju ha min lilla goding hemma när jag vaknar på morgonen :)

Iaf så har vi haft en bra helg. Idag var vi först till A´s mormor å sen vidare till svärfar i Via.
Vi åt grillat där. Supergott, åt nästan så jag sprack för jag var så hungrig :P Nu är vi hemma igen å Milliam springer i sin älskade gåstol. Han somna när vi var i via för faster Vickan tog en promenad med han men sen vaknade han till ljudet av pappas cross å farfars motorcykel haha. Så nu e han superpigg. I natt sov han från halv 8 på kvällen till halv 8 på morgonen. Sen fick han mat å ny blöja så sov vi till halv 11. Gud vad vi sover, sover typ till 9 halv 10 varje dag. Tur man har en snäll bebis som oxå vill sova. Han blir faktiskt hela 7 månader i morgon.
Heeelt sjukt, jag födde ju nyss :S Å jag blir gammal oxå, snart 24 år...fy!


Lite bilder på de jag köpte på Ombonat igår:


Bodysuit med elefanter på :)




Termos, skallra å nappburk


Ombonat

Har varit på ombonat idag och handlat för Milliam´s presentkort som han fick när han döptes.
Köpte en fyrkantig porslinsburk som det står nappar på, till hans nappar.
En bodysuit typ med elefanter på. En termosdricksflaska som håller värme å kyla.
Å till sist en tygskallra.

Senare idag ska vi ev dra ner på stan å kolla på crusingen, samt ev dricka något starkare :)
Syrran kommer hit å är med Milliam isf. Är så skönt att hon bor vägg i vägg för jag vill helst inte att han ska sova borta :-P Han har ju gjort det 1 gång å de va jobbigt haha. Man vill ju kunna slappna av å ha kul om man för en gångs skull ska gå ut. Självklart tar vi det lugnt utifall han skulle vakna på natten eller nått då vill man ju inte va dyngrak direkt. Men det händer aldrig att han vaknar på nätterna har hänt 1 gång på ca 5 månader...peppar...peppar...!

Kanske lägger ut nån bild på det jag handlade sen men just nu är kamera batteriet på laddning...

Kräfta..

..Är precis vad jag ser ut som nu. Lyckades bränna mig igår när vi var på stranden. Typiskt!
Men mille hade iaf soldräkt å solhatt å lite solskyddsfaktor på händer å fötter, man får ju inte smörja hela kroppen tydligen innan dom fyllt 1 år pga allergier å sånt. Men de kan man ju förstå för det är ju mycket skit i solskyddsfaktor. Sen låg han såklart under ett parasoll men han fick bada några gånger oxå för det älskar han ju! :)
Kan ju tillägga att det är 2 gången på många år, 9 år kanske? som jag ligger på en allmänn badstrand. Jag hatar verkligen det för jag känner mig så naken men jag hade shorts på mig ena gången å nu har jag köpt en badkjol haha. Alltså jag hatar inte att sola å bada såklart men just när det är fullt med folk! Är nog lite för lik min pappa tror jag :)

Igår gick A på semester, får se om vi hittar på nått speciellt men vi ska på 3 dop å 1 bröllop så de blir väl fullt upp med det :) Men jag hoppas iaf att vi kan åka till stugan i malmjärn, (Torsåker) helt underbart att vara där. Ligger precis vid vattnet å det är varmt i vattnet nästan jämt för de är så långgrundt men de är ju varmt även på de djupa...Åh jag vill åka dit nu känner jag å bara koppla av! 

Jag å Milliam var förresten ut på hölick i onsdags oxå med Erica å Felicia. Hälsade på mormor å Anders. Mysigt att vara där tycker jag :)

Lillkillen har förresten lärt sig att sitta för typ 2 veckor sen:









Pool

Köpte en pool till Milliam på maxi idag med ett litet soltak på. Perfekt då jag verkligen inte vill utsätta han för onödig solstrålning. Sola kan han göra när han blir äldre :) I allafall så älskar han att bada å han vill hellst ligga på mage med ansiktet i vattnet, ja inte hela tiden då haha han gör små dyk :D

I morgon ska jag träffa Zillen å ta nått glas vin å bara ha de allmänt trevligt å prata massa, för vi har nog massor att prata om så sällan som vi träffas nu för tiden. Milliam ska vara med pappa.

Måste bara tala om vika bra små matlådor jag hittade på dollar,perfekt för barnmat! Dom rymmer 350 ml och såldes i 5-pack för 20 kr. Lägger ut en bild på dom!

Fick en Minttu (vet inte hur de stavas) av syster som var på kryssning för ett tag sen. Gick ju ut med Balder medans J jobbade. Har faktiskt aldrig druckit de så de ska bli spännande :) Jag vet att ja e efter haha!

Ha en bra helg för de ska jag ha!


Matlådorna.


Mammas lilla blåöga :)


Nyvaken liten gla´skit :)









RSS 2.0