Måndag.

Ja då var man sjuk igen då! Toppen, fick vara frisk ca 2 veckor. Hela familjen är förkyld!
Var ju på båtresa i helgen, fredag till lördag. Var trevligt faktiskt! Men sen slog förkyldningen till och jag var tvungen att jobba fast jag var totalt däckad igår, mådde så dåligt att jag kräktes å jag hade säker feber oxå. Men de fanns ingen vikarie och inte idag heller för den delen så det var bara att jobba. Men imorgon stannar jag hemma, måste få vila 1 dag iaf!
I morgon fyller lillasyster 18 år! Efterlängtat kan jag tro :)
Andreas jobbar eftermiddag denhär veckan så jag å Mille får vara själva på eftermiddagarna :)
Vet inte om han ska få gå på dagis i morgon, beror på hur han mår! Han är lite snorig han oxå.

Trött, tröttare, tröttast!

Skulle kunna sova mig dagarna igenom. Känns till och med jobbigt att tugga maten haha!
Men igår fick jag svar på varför! (jag som trodde jag hade jobbat för hårt :P) Min barnmorska ringde och talade om att jag hade jättedåligt järnvärde "basjärn". Så nu ska jag först äta 2 järntabletter om dagen och sen skulle hon kontakta läkare för att se om jag ska få ta prover igen för att se hur man ska göra om värdet inte går upp. Så där fick ju jag svaret på varför jag känner mig däckad och nästan somnar på jobbet. Nog om det!

Igår hade Mille ramlat på dagis och slagit sej över näsbenet. Alltid ska det va nått.
Har blivit mycket dagis för han denhär veckan men på fredag är han ledig. Då ska han sova hos mormor för vi ska åka på kryssning. Kändes fel att ta med han på en fredag då det säkert är massa fulla människor i farten :)
Har precis lagt Mille nu för han blir så trött av dagis så det är ju faktiskt ganska skönt när mamman är trött å tråkig! 



Även att han är blå i pannan pga att han lekte med badrumsdörren. Pojkar!
 

Trött!

Trodde jag skulle somna hela tiden på jobbet idag. Blir så himla trött av att jobba kväll dag sen kväll å dag igen. Är inte ledig förän på fredag heller...Men nu jobbar jag bara dagar så det borde räta till sig. Blir långa dagar för Mille på dagis bara när vi båda jobbar förmiddag. Egentligen skulle jag ju ha varit ledig idag men jag tog på mig extra. Keeto blir oxå ensam länge för den delen...Men det är inte så ofta det blir, brukar gå några veckor emellan!
Går snart in i v 19, på onsdag! Går så otroligt fort. Inte för att klaga MEN JAG ÄR SÅ SJUKT NERVÖS INFÖR FÖRLOSSNINGEN! Hoppas ju att den inte blir lika krånglig som mille´s och att man slipper värkstimulerande för vad jag har hört gör det mycket ondare än om kroppen sköter det på "naturlig" väg. Så jag hoppas få uppleva det nu :) Tror jag ska krypa ner i ett bad snart, var länge sen man använde "bubbel" blir bara att man duschar jämt. Har nog bubblat max 5 ggr. Känns som jag börjar få krångel med fogarna igen.
har i alla fall ont i ryggen till och från..hoppas ju kunna jobba längre än till v 24-25 denhär gången är så grymt tråkigt att bara gå hemma, iof har man ju lillkillen som fördriver tiden nu <3



Glader!



Godingen gjorde illa sig i somras <3

   


Mvc.

Idag blev det äntligen av. Första besöket på mvc :)
Ska på UL den 1/9 i v 20 alltså om det stämmer enl mitt första UL som gjordes i v 7.
Hoppas det, vore drygt att bli flyttad bakåt haha!
Fick me mig Mille dit ändå för Andreas skulle till tandläkaren och det är väl inte bästa stället att ta med en liten vilde till!

Fick besök av Zillen oxå. Fick fina presenter från cult design. Men tyvärr så fick inte tvålflaskan plats på mitt handfat för spegelskåpet är för stort, får byta till diskmedelsflaska istället :) Tack så mycket!

Just nu far min lilla vilding runt å river å sliter i allt som vanligt! :) Han tar en paus då och då när han kollar på bollibompa. Hur ska man hinna med 2 st tro :) De får vi se nästa år!

Nu har jag lagt upp alla mobilbilder så idag blir det ett inlägg med bilder såklart, roligare då enl mig själv iaf!



Nä 1 bild bara för nu krånglar uppladdningen haha typiskt :)

Onsdag!

Nyss hemkomna från jobb/dagis! Första dagen efter en lång sommarledighet för Milliam som varit hemma sen början av juni. Han åt precis mellis när jag kom så det blev lite fika för mig med innan jag börjar med middagen.
La mig alldeles för sent igår så det får man sota för idag...skulle kunna somna nu!
Men i morgon är jag ledig igen och då blir det besök på mvc. Lämnar Mille hemma med pappa, blir lugnast så :)
17 fulla veckor idag, shit vad fort det går denna graviditet!

Tar så dåligt med bilder nu för tiden bara för att man fotar me mobilen hela tiden, har aldrig laddat upp från den så man kanske ska testa. Skulle ändå behöva lämna in den på lagning!

Mulle Meck!

Ledig idag så då for vi in till stan och gick på Mulle Meck med Ida och Vincent. Det blev uppskattat av Mille att få leka av sig lite. Tyvärr glömde vi kameran men Ida tog massa bilder som jag får ta av henne sen! Vi gick och tog en langos mitt över gatan efteråt, jag å Ida alltså inte barnen. Sen tog vi en sväng till mamma å Elin, vi har nyss kommit hem! Blir till att försöka somna i tid ikväll för jag börjar 6.45 i morgon. Kommer kännas tomt i sovrummet eftersom Mille sover i sitt eget rum nu, han är jätteduktig. Första kvällen la vi ner han i sängen och han bara fann sig i det och somnade :) Blir 3:e natten för han där inne nu. Jag får nog ta Keeto till sällskap, han får inte sova i våran säng (förutom när matte är ensam). På torsdag ska jag på 1:a mvc besöket och är då i v 18 så då är det ju egentligen dags för UL...men men jag blev ju sjuk när jag skulle dit egentligen i v 12 och man ville ju inte smitta ner massa folk där :) Så var det med de! Man kanske ska göra sig redo för sängen :)



Småfossingar !

15 augusti

Igår var det fullt hus här hemma. Massa trevligt folk som var här och firade mig eftersom jag fyller år idag. Men jag jobbar delad tur idag så då fick det bli kalas igår istället :) Tack så mycket allesammans! Just nu är det soffläge som gäller. Ska ta och bege oss mot mamma/mormor sen för Mille ska vara med henne ikväll när vi jobbar! I morgon blir det ev ett besök på mulle meck :)

Nya bilder!











Staden!

Idag var vi in till stan några timmar och umgicks med Ria, Dessan, Ida (syrran) och mosters lilla goding Vincent! :) Fick fina presenter av dom oxå. Nagelförlängning, ljuslyktor, en skål, hasselnötskaffe, småmarmelader och te. Tack så mycket!!

I morgon blir en fullspäckad dag. Ska hinna städa en sväng (vilket jag redan gjort 2ggr denna vecka, suck!!) sen blir det kalas och efter det ska vi vara här hemma ett gäng och grilla :) Sen på söndag blir det ju lite kalas för mig själv. Tycker egentilgen inte om att fira men det är ju trevligt att träffa alla :) Sen på måndag är det dags för jobb igen...Nu ska jag gå och kolla hur det går för A med Milles rum. Trevlig kväll!!!



//Sara

Ledsen kille.

Jag och Mille var på barn idag för att kolla upp hans krångliga mage.
Han ville inte alls vägas, mätas och undersökas. Han grinade faktiskt första gången han gör så för på bvc går det alltid bra. I och försej så var han trött och höll på somna på vägen in till stan så de kan ha varit därför.

Vi ska ge han lactulos i 3 veckor ungefär för att se om magen krånglar pga förstoppningar eller så får vi svar på om det är gluten. Dom tog prov på han och det var inte populärt, dessutom stack dom 2 ggr på samma ställe för det kom för lite blod. Han blev jätteledsen :( Efter andra sticket kom det rejält med blod. Han fick 3 plåster för att det skulle sluta blöda. Tog längre tid än väntat så vi var tvungen att stilla hungern med en korv med då blev han glad för de är ju favoritmaten :)

Just nu ligger han ute i vagnen och sover. Ikväll blir det kalas för våran del!



//Sara

Onsdag!

Har nyss kommit hem från staden. Först ett veterinärbesök som slutade på 1600 kr, då ska jag hämta ut medicin utöver det oxå. Men men tur man e van. Min vovve är ju ett litet måndagsexemplar :)
Efter veterinären åkte vi å käkade på mc donalds eftersom vi var jättehungrig och veterinärbesöket tog längre tid än väntat. Men vi hann ge Mille lunch innan vi åkte så han slapp äta sån skräpmat!
Efter det var vi till Andreas mormor å man, sen vidare på maxi.

Ska snart förbereda kvällens middag. Köpte färsk lax så då blir det kokt potatis och romsås till.

Går in i v 17+0 idag tror jag det blir har gått 16 fulla veckor idag iaf. Känns konstigt att man ska ha en bebis igen!
Längtar inte till förlossningen men de kan nog bara bli bättre hoppas jag än sist :)




Milliam ska hjälpa till att mata kusinen som faktiskt kan äta själv haha



Semester!

Den här veckan har jag semester och A har sin sista vecka som föräldraledig.
Dagen har bestått av bakning och matlagning. Har bakat vaniljbullar och havrekakor. Igår gjorde jag en kaka i långpanna med mandelmassa å cacao pudrat över. Blev grillat till middag och det är ju aldrig fel!

A har börjat med Milles rum nu, köpte tapeter för ett bra tag sen men han har ju varit borta på jobb.
Ska bli skönt när det är klart.

På söndag tänkte jag bjuda på lite fika eftersom jag fyller år på måndag. Usch känns gammalt att fylla 25!
Men men man får ta vara på tiden :)

Kanske blir något mer bak denna vecka annars är det gästrummet som ska tas tag i, känns drygt bara för att man har massa att rensa ut därifrån!

RSS 2.0