Buzzador

Har fått hem ett paket från Natusan® bedtime med bedtime bath och bedtime babyoil i sammarbeta med .
Dom luktar otroligt gott! Mille har nu fått tagit några kvällsbad med bedtime bath och sedan har vi haft lite massage med babyoljan. Han verkar gilla det! Vet inte om han sovit bättre men vi får en mysig stund tillsammans :)
Fick även rabattkuponger att dela ut så vi har haft ett buzztillfälle i lekparken, dock glömde vi kameran men men.
Tycker helt klart att det är värt att testa produkterna! Säg gärna till i såfall för jag har några rabattkuponger kvar :)



Ikea

Blev en tripp till sundsvall igår.
måste göra om vårt kök lite för annars får inte vattenreningen plats :( Typiskt eller vad! Så nu fick vi köpa skåpluckor i stället för att ha låda som vi har nu. Men vad gör man, måste ju ha bra vatten för Milles skull. Det är flourid i vattnet som barn kan få fläckar på tänderna av. Annars är det inget fel på det.
Förutom skåpluckor så köpte vi ett nytt skötbord. skötbädd, badrumspall å annat småkraffs.
Sen åkte vi vidare till stocka och kollade på skotrar för Andreas ska köpa en som han ska hämta till veckan. Eftersom pappan köper en ny skoter så fick han köpa en riktig overall till Mille där oxå :) Ja för övrigt så var det bara han som handlade igår :)

På lördagen var vi lite barnvakt åt min lillkusin Felicia. Föräldrarna var på fest på viagården så även dom kom hit och sov sen. Mille å Felicia hade lite mys i soffan på kvällen med lite osaltade popcorn och chips :) Lite gott måste man ju få!






Phil & Ted

Idag beställde jag hem en phil & ted classic på jollyroom.se
Ska bli spännande att se om man blir nöjd eller inte. Sålde ju Milles fina emmaljunga i helgen...hade gärna haft kvar den oxå, men men man skiter ju inte pengar precis :) Jobbar ju bara 65-70 % nu.
Jag tror vi kommer bli nöjda med den nya vagnen oxå, det som är negativt är väl att den är framåtvänd. Det stora plusset är ju att den är smidig och man slipper släpa på en tvillingvagn när tex Mille är på dagis. För han ska få fortsätta gå på dagis för han tycker att det är så roligt att vara där! 15 tim i veckan blir det ungefär!

Har jobbat intensivt nu i en veckas tid så nu blir det 2 dagar ledigt med min lilla goding :)
Får se vad vi hittar på men lite planer har vi.

Trodde jag hade nya bilder i kameran att ladda upp men det hade jag inte tråkigt nog så det får bli bara text idag.
Lagar fiskgratäng i hopp om att Mille ska äta, har nämligen smygit dit med lite grönsaker och dom är ju riktigt läskiga så oftast åker dom ut lika fort som dom kom in i munnen :)

Kräkhelg..

Jag och mamma var på seans i näsviken på fredag kväll. Sen skulle jag stå på loppis där på lördagen så Mille och jag sov över hos pappa. Mille har nog inte krånglat så mycket som han gjorde den natten, jag mådde jätteilla på morgonen men jag trodde att det berodde på att Mille sovit på min mage till och från hela natten. I allafall så åkte jag iväg på loppisen men det visade sig inte vara någon bra ide för det var magsjuka jag hade fått :( Satt där och pinade mig genom dagen vilket var en dum ide för jag fick ändå bara småsaker sålda. Det slutade med att vi sov över hos pappa en natt till. Skönt att få avlastning när man inte var pigg :)
Andreas blev oxå dålig, typiskt när han åkt 44 mil för att hälsa på sin kusin och ha roligt. Så han kom hem sent igår kväll.
Klev upp tidigt i morse (7.30), tänkte få en lugn stumd för mig själv. Så jag gick ut med Keeto en sväng först men hann bara in så vaknade lillskiten såklart :) Men men han har legat å kollat på barnkanalen nu på morgonen medans jag suttit med en kopp te framför datorn. Nu ska vi snart få besök av Ida och vincent så jag ska gå å bränna på lite kaffe! Inga bilder idag heller för batteriet tog slut när jag skulle ladda upp dom...

RSS 2.0