Uppdatering.

I söndags hade vi kalas för våran lilla kille som fyllde hela 1 år!! Får nästan lite ångest över hur fort tiden går, men man kan ju bara ta vara på den tid man har och göra det bästa av den! :) Måste börja vänja mig med tanken att han snart ska börja dagis oxå :( Fy jag vill va hemma längre men dagarna börjar sina..! Om 3 dagar är det ju julafton oxå, jag har inte köpt en enda julklapp än. Men jag ska inte köpa så många heller, tycker inte om att handla julklappar som en tok så man får leva snålt sen. Det viktigaste är ändå att barnan får julklappar och att man får vara med dom man tycker om!! Längtar tills vårat hus ska bli klart nu, verkar ta en jäkla tid med badrummet :-S Sen ska vi riva golv och slipa samt måla tak i köket innan vi kan börja tapetsera och slänga upp luckorna. Känns långt långt borta nu....
Antar att jag inte kommer skriva på några dagar nu, men jag svarar alltid på kommentarer. Bara så tråkigt när man inte kan uppdatera med bilder. Hur som hellst hoppas jag att alla får en superbra jul! God Jul & Gott nytt år!!

Inget speciellt.

Kännde att det var dags för lite uppdatering. Inte för att det har hänt så mycket sen sist :)
Men vi bor fortfarande hos svärfar  i väntan på att badrummet ska bli klart. Och självklart beställde vi för stort badkar, blir så sur för jag ville ha de vi hade beställt men de är ju som vanligt när man vill ha nått. Vi har även fått hem köket så det ska vi nog börja på med i helgen förhoppningsvis. Dom började med badrummet idag. Annars rullar det på som vanligt, kan tillägga att de blir väldigt dyrt att åka bil nu för tiden. Samt att man måste ju ta bilen överallt känns det som haha. Igår åkte vi in med Anderas när han skulle jobba och sen vidare till mamma så var vi där tills Andreas slutade kl 24.00. Man måste ju passa på att samåka nu :-P I morgon ska jag jobba mellan 8-13 så jag ska försöka lägga mig i tid. Vilket inte brukar gå så bra för min del. Har inga bilder nu för det är inte min dator, får bli när vi har flyttat in i huset.

God natt!


RSS 2.0