Förkylning

Nu har jag åkt på förkylning så klart. Blir lite orolig för Milliam som har så jobbigt med att vara täppt hela tiden, jag hoppas han klarar sig. Var på ljusparty en sväng igår kväll men jag köpte inget för jag ska ju ha ljusparty själv idag :) Synd att alla inte kan komma är ju roligare om man är många :) Eller iaf för Emma som har visning.
Väntar på att mamma å syrran ska dyka upp nu för dom ska vara här hela dagen :)

Nu blir det en kopp kaffe tror jag. Måste ju passa på när Lillen sover :)





//Sara

Akuten

Åkte in på akuten igår med Milliam pga av en sak. Men iaf när vi var där så lyssna dom på hans lungor å han har ju varit täppt å snorig länge nu. Läkarn tyckte han lät väldigt rasslig så han fick andas adrenalin, blev ingen direkt skillnad så hon tyckte vi skulle stanna kvar över natten. Han var ju pigg å så för övrigt men har varit väldigt gnällig nu ett par dagar. Inatt skulle dom da blodprov på han å sticka ner en slang i näsan på han för att suga upp snor som dom skulle skicka på prov å kolla nått RS virus. Gud vad han skrek när dom tog provet på han i näsan han skakade i hela kroppen å så fick dom för lite så dom måsta ta igen i andra näsborren. Usch de va inge kul alls! Gjorde ont i mej när han fick sån panik. Men vi fick iaf åka hem nu på morgonen å det såg bra ut. Har inte fått veta nå provsvar än. Men de är nog lugnt hoppas jag.


//Sara 

Promenad

Idag blev det en promenad på ca 2 timmar med svärmor å familj. Det är så skönt att vara ute när solen är framme. Skönt att få röra på sig.
Vi gick och diskuterade lite om dethär med riktiga vänner. Å det är ju faktiskt så att har man en eller några riktiga vänner så räcker det. Istället för att ha många å ingen man står riktigt nära. Jag tycker faktiskt synd om dom som har många vänner som dom träffar då och då å bara pratar allmänt med, man behöver ha någon som man kan lita på å prata om allt med förutom sin partner. Jag har iaf en vän som jag pratar om allt med å vi har häng ihop länge men vi träffas ganska sällan nu för tiden tråkigt nog, men jag vet ändå att hon alltid finns där. Har ä'ven fler underbara vänner :)Nog om det! Hoppas alla har haft en bra dag.


//Sara

Paus!

Tänk om man kunde trycka på paus. Tiden går så sjukt fort. Min lilla kille bara växer så det knakar å man hinner knappt med!
Idag har vi varit på 20 års kalas. Sen följde jag med mamma å Tony till Lars å Erik å kolla på lilla kusin Felicia. Gud så liten hon var. Milliam såg så stor ut så jag blev nästan rädd. Fick lite panik över hur fort det faktiskt går!
Men hon var så söt lilla Felicia å Milliam var ju inte ens så liten när han föddes. Det som är roligt är att han börjar vara så "med" nu. Kollar, flinar å pratar hela tiden. Ooh låter han när han nyser haha lillplutten!
I morgon ska vi ev åka skoter så då får Milliam vara med mormor :) Har längtat efter att få åka skoter nu. Men man kommer nog sakna lillen direkt :) Nu ska jag ge han lite mat!




//Sara

Vinterkräksjuka

Har legat i vinterkräksjukan, fy fan va drygt de va.
Kunde inte hålla på med Milliam på över ett dygn. A fick va hemma från jobbet å ta hand om han.
Fördelen va att han va tvungen att byta bajsblöja vilket han inte har klarat tidigare :) Vet inte om de va att vara sjuk eller att inte få ha Milliam som va värst. Nu hoppas jag bara att han klarar sig, vill inte att han ska behöva få skiten så vi måste ligga inne med han.

Fick en liten kusin idag iaf som ska heta Felicia. 1 timme hade det tagit, gud vad skönt :) Tänk om de kunde va så för alla. Men de kan ju va negativt oxå om de går för fort. Så kul för dom att hon har kommit, känslan är ju obeskrivlig :) Vad stor Mille ska va motför henne nu kan jag tänka, jag som tycker han är liten. Tiden går alldelas för fort, han blir redan 7 veckor på lördag min lilla älskling.



//Sara









RSS 2.0