Advent

Tänk att det redan är första advent. Tiden går så himmla fort. Ikväll har jag fått upp julgardiner i köket och pyntat med lite tomtar å så. Vet ju inte vart jag har alla mina julsaker. Har fullt i förrådet så man kommer nästan inte in och kan leta där. Sen var lampan där nere trasig så jag fick ta lite så länge. Men det behöver inte vara så mycket heller.

Har varit hos mamma idag iaf å rensat det sista i förrådet. Sen hjälpte jag till att städa det jag kunde.

Vi har varit på middagar i helgen, fick Tacos på fredagen och grekisk pyttipanna på lördagen. Fick även glögg å nötter före maten på lördagen å det ju så gott! Drack inte så mycket dock eftersom det är lite alkohol i glögg.

Mamma tog bort Knutte i helgen oxå :( en kinesisk nakenhund. Men han var gammal å hade tappat tänderna å luktade fruktansvärt illa ur munnen. Fast det kunde han inte rå för lillstackarn. Men han har det nog bra nu.
Keeto och han hann slåss en sista gång oxå :/ Men de gick bra :)

I morgon blir det stan å träffa Sofie å Mahlin!


//Sara

BM besök

Idag ska jag till barnmoskan igen. Det blir ofta nu på slutet när man går varannan vecka.
Kan verkligen inte somna på kvällarna nu, ligger vaken hur länge som hellst. Blir så drygt å man blir bara frustrerad när man inte kan somna, för jag vet att så fort jag väl somnar så vaknar jag av att jag är kissnödig.

Har städat idag på förmiddagen, skönt att ha det gjort! Ska åka till mamma sen och rensa ur mina saker ur hennes förråd :( Tråkigt, men hon måste tömma det senast på söndag å vi ska ju på middagar å så i helgen så jag hinner inte annars.

Var ju på stan igår med Zillen oxå, alltid roligt att prata lite å fika :) Blir alldeles för sällan. Vi köpte doftljus på inredningsbutiken snett mittemot ombonat. Vet inte vad den heter men grymt snygga saker har dom där :)
Köpte även lusse och hallonbladste på två gröna bönor. Ska tydligen va bra att dricka hallonbladste i slutet av graviditeten? Har iaf hört det. Får väl se vad som sker!

Just nu ligger Keeto å drömmer i sin bädd, hör hur han knorrar å gnäller. Låter så jävla roligt :)



Lägger ut en bild på magen i början av graviditeten, kommer ihåg att jag tyckte den va stor redan då haha men den va ju jätteliten :)




//Sara

Fika

Ska träffa zillen en sväng idag och fika på stan. Var flera veckor sen vi sågs nu men hon jobbar ju mycket å har mycket annat att göra oxå tror jag :) Konstigt att man umgås mindre med folk nu när man är hemma på dagarna än vad man gjorde när man jobbade. Nog för att man va lite piggare då :)
Igår hjälpte jag mamma att flytta en massa, jag körde och hon fick bära. Sen fick vi städa massa i den nya lägenheten för de var så äckligt å lukta rök där :( Så äckligt när folk röker inne å inte kan städa heller när dom flyttar. Var helt slut igår när jag kom hem men då var det bara att springa till tvättstugan :) Skulle ha varit på ljusparty oxå men jag hann inte med det. Idag är jag bjuden på dildoparty, bara massa partyn denhär veckan :)
Skönt att ha nått att göra oxå. Vi ska på middag både på fredag och lördag.

Idag har jag gått 38 veckor. Bara 2 veckor kvar nu. Tiden bara springer iväg.


//Sara


22/11

Iga var jag egentligen beräknad att få bebis. Enl mensens sista dag. Men nu är det ju framflyttat till den 9:e enl UL.
Händer inte så mycket idag, tråkigt väder är det oxå :(
Vi har fortfarande inte bestämt oss el kommit överrens om namn på den lille för man ändrar sig hela tiden :) Har iaf 1 tjejnamn som vi båda tycker om. Känns som att man bara går å väntar nu för man orkar inte göra så mycket och så går jag ju bara hemma om dagarna typ. Man skulle haft nått bra tidsfördriv :)


//Sara

Lördag

Man upskattar verkligen inte helgerna på samma sätt nu som när man jobbar, blir lixom som vilken dag som hellst. Visst man kanske hittar på något annat på helgen än på veckan ibland.
Idag ska jag nog inte göra något speciellt, A jobbar extra så vi får väl se om vi hittar på något senare.

Igår kväll hade jag jätteont, trodde nästan de va dax. Det tröck neråt hela tiden å värkte, sen känndes det som mensvärk fast värre. Men de var väl bara nå förvärkar el nått :) För idag har jag inte lika ont, ser ut som att magen har sjunkit för den ser så liten ut på nå vis :)


//Sara

Torsdag

Jag å Keeto ska åka till mamma en sväng idag. Väntar på att hon ska ringa bara för hon är hos Tony just nu.
Dom ska hämta upp nå kartonger som hon kan ha till flytten så det blir nog att jag hjälper henne lite. Om inte annat så har jag massa saker i hennes förråd som jag måste rensa innan hon flyttar :/ drygt!
Lika bra att ta tag i det för man blir ju inte direkt smidigare för var dag som går :)
Har klivit upp 3 eller 4 gånger i natt, har så svårt att sova nu. Är kissnödig hela tiden och så halsbränna på det. Men det hör ju lixom till oxå. Nu är det mindre än 3 veckor kvar till beräknat BF. :)
Barnmoskan trodde nog att den ville komma ut lite tidigare men jag tar inte ut nått i förskott, det är inte så jobbigt att vara gravid heller nu när de mesta av foglossningarna är över. Den lille får komma när den har lust för jag kan ändå inte påverka de på nått sätt, jag tänker inte skynda på med nå konstiga huskurer å så :D

Redan fredag i morgon, veckorna går sjukt fort!


//Sara

Inget speciellt

Har egentligen inget speciellt att skriva. Har inte gjort så mycket idag.
Lagat mat och diskat är väl det jag har gjort och varit ute med Keeto såklart.
Skönt att bara ta det lugnt, har inte så mycket ork heller :)
Skulle väl försökt träffa min kusin en sväng när hon ändå är hemma och hälsar på, blir ju aldrig att man träffas nästan.

Måste ringa till Jotex oxå för jag beställde glaskulor med belysning i och den ena fungerade inte, typiskt!

Fundera på när man får havandeskapspenningen utbetald, alltså vilket datum!?


//Sara

Hundvakt

Idag har jag börjat dagen med att städa, skönt att ha det gjort :D

Syrran kommer hit med Balder sen så jag ska passa han medans hon är på Hiab å gör nå skolarbete. Balder tycker inte om Keeto så mycket, tror han tycker att han är läskig med alla sina ljud haha. Men det ska nog gå bra jag hoppas inte dom börjar slåss.

Allt såg bra ut hos BM igår iaf. Magen hade växt 2 cm på 1 vecka så nu är mitt SF mått 34 cm i vecka 36+5.




//Sara



Balder

Måndag

Måndag igen. Veckorna går jättefort nu tycker jag. Ska som sagt till BM idag å sen ska vi åka och gratulera Viktoria som fyller år idag :) Annars händer det inte så mycket, skulle behöva städa här hemma så får väl se om jag får lust och ork till det.


//Sara

Söndag

Är fortfarande hos mamma. Hon har färgat håret på mig och klippt det. Skönt att ha det gjort, var lite orolig först om jag skulle våga färga nu när jag nyss har tagit vaccinet att de skulle bli nån allergisk reaktion eller nå haha. Men de gick bra iaf :)
Ska käka här idag sen drar vi hemmåt mot kvällen. I morgon ska jag till barnmoskan på extra koll pga att magen inte följer kurvan riktigt, de hade gått neråt sist. Hoppas det beror på att bebisen har lagt sig så långt ner redan tidigt för barnmoskan blev förvånad över det. Det återstår att se!


//Sara




Lördag

Är hos mamma nu. Jag å Keeto sover här inatt, är så tråkigt att sitta hemma bara när Andreas inte heller är hemma. Han drog ju till Stockholm kl 7 i morse.
Blir väl mest att man glor på tv ikväll. Sminkade syrran en oxå för hon ska på fest :) Blir lite avundsjuk faktiskt :)
Å min kära kusin ska på grönsaksjakt ikväll hon så jag säger bara lycka till till henne haha!!

Min rygg värker som fan å jag vet inte hur jag ska sitta eller ligga riktigt, men man ska inte klaga är ju bara lite mer än 3 veckor kvar nu.



//Sara

Keeto när han va valp.


Vaccin!

Usch idag har jag varit och vaccinerat mig :/
Är egentligen helt emot att göra det men eftersom det kan ge ett litet skydd till barnet om jag tar det så gjorde jag det. Har ju inte så mycket tid kvar att fundera för det är bara 3 veckor och 5 dagar kvar nu tills BF.
Man får väl sluta läsa om allt skit som står å hoppas på det bästa :D

Ikväll ska vi in till grannarna och äta Tacos, ska bli jävligt gott!

Andreas drar till Stockholm i morgon så jag hoppas den lille inte vill titta ut tidigare eller iaf inte i helgen :)



//Sara

Prova på!

Provar på att blogga lite. Har alltid sagt att jag inte ska skaffa någon. Men eftersom jag ändå inte har något att göra om dagarna nu när jag går på havandeskapspenning så kan jag väl lika gärna roa mig med det då. :)
Läser ju alltid massa bloggar som andra skriver så då kan man ju lika gärna ha en egen oxå!

Testar att lägga in en bild på min bästa vovve oxå Keeto!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0