Kyrkis.

Idag blev det en sväng på kyrkis eftersom jag är ledig tisdag, onsdag, torsdag denna vecka.
Man får passa på! Men före det blev det lunch på fyren med Ida (syrran) å Peter mfl.
I morgon ska vi in till stan igen. Då blir det PP för min del och sen träffa Nina (syrran) efter det!
Sen på fredag är det jobb som gäller igen å även hela helgen.

Ska försöka ta oss till buspalatset någon helg oxå. Tänkte att pappan skulle följa med då oxå :)

Rening av hus!

Igår var jag med om en så jäkla häftig men samtidigt jobbig händelse.
Det var en kvinna här och gjorde "rening" av svärfars hus dvs ta bort andar å så vidare.
Jag sa till svärfar innan att jag hoppas inte att det är någon i badrummet å hallen där ute för jag har kännt sånt obehag av att vara där. En gång trodde jag att Andreas kom in i badrummet å kika över axeln på mig men de va ingen där. Som sagt jag hoppades på att det bara var inbillning. Och även allt annat jag har uppleft genom livet tex när jag var liten såg jag alltid 3 karlar framför vår bokhylla i sovrummet som stod och stirra på mig när jag låg och skulle sova.

Det första hon sa var att det var någon ute vid badrummet å hallen där jag hade kännt så. En man som var förvirrad pga att när han levde fanns inte den delen av huset.
Sen uppe i vardagsrummet i fotöljen där våran katt alltid ligger satt det en man som tyckte synd om sej själv tydligen, han hade haft nån stroke och nyligen dött. Han bodde i ett gult hus vid vattnet och hade på sig joggingbyxor och nån pull over av nått slag. Han hade tydligen följt med mig hit.

Sen fråga hon om vi ville vara med på själva reningen å de ville vi såklart. Men gud vilken upplevelse säger jag bara. Jag fick så svårt att andas och det känndes som att någon tröck ner mig mot golvet. Hon fråga -känner du nått nu? Jaa sa jag. Då sa hon att det var en man som hade varit väldigt elak å skadat folk som vägrade släppa taget på mig. Han våga inte gå över till andra sidan...han var rädd att bli bestraffad eftersom han gjort så hemska saker. Till slut lyckades hon få bort han...shit vilken lättnad! Sen helt plötsligt fick jag en känsla av att någon bollade med mitt huvud. Hon frågade igen -känner du av något nu? Ja de gör jag!  Då var det 2 st som stod på varsin sida om mig. Glömde bort att fråga hur dom såg ut för det blev så mycket känslor. Sen fick jag lära mig hur jag skulle stänga av mot andevärlden. Hon sa att det var jag som hade dragit med mig vissa av dom till svärfars hus. Det roliga var att han aldrig har kännt något eller absolut inte trott på sånt! Men sen vi flytta dit hade han varit med om saker...Ja jag känner mig inte sådär helt bekväm just nu. Ska man ta reda på mer eller bara stänga av...nyfikenheten finns men oxå en jäkla rädsla! :-S

Vad ska man tro egentligen! Någon som tror på sånt?

RSS 2.0