Piggelin!

Sitter med en pigg liten kille i knät. Blev lite sent hos mormor så han blev pigg när vi kom hem :) Men vad gör det, jag e inte trött ändå. Milliam sov ända till 8.40 i morse så vi hade sovmorgon :)

I morgon ska vi på stan å träffa Zillen å Sofie. Ska bli kul, va länge sen vi träffa sofie å Liam å Alina nu :)
Sen på kvällen ska vi vara i via. Var å köpte en flaska rosé på systemet idag. Fast hellst känner jag för att gå ut på krogen en sväng å träffa massa människor, va länge sen nu...eller ja, var ju ut i Jönköping men de räknas inte haha. Inte för att jag tror man har missa nått här i hudik direkt.

Känner att jag har mycket tankar i mitt huvud idag. Känns som att de är vissa som tar avstånd sen man fått barn å vissa beter sig konstigt. Men jag vet inte, jag tycker bara det är tråkigt men de e inget att göra för jag orkar inte bry mig egentligen. Är ganska nöjd med min tillvaro ändå liksom har ju min lilla familj å massa underbara människor runtomkring. Å jag ser verkligen fram emot att min kusin ska flytta hem å att syrran ska flytta granne med oss. Hoppas de blir att vi kan umgås nu Emma :) Sen så ska jag ju bli moster oxå, kan inte hålla mig längre :P hihi.

Slutsats: Jag måste sluta fundera så mycket å ta vara på det bra i livet helt enkelt!

Ska försöka få lillhjärtat att somna nu så godnatt!!









//Sara

BoRiNg!

Uttråkad är vad jag är nu. Har suttit hemma flera dagar pga denhär jävla förkylnigen. :( Men de är ju som det är, vill ju inte släpa ut Milliam så länge han e sjuk. Igår kväll blev de iaf tv med 2 cider å en jägershot. Längesen som jag tog nått glas sådär bara ändå :O Men de va gott å lillen sov ju ändå för natten så :) Somna väl inte föränn vid 2 i natt tror jag men Milliam sov ända till kvart i 9 så jag känner mig ganska utvilad faktiskt.

Måste säga att jag fick ett glädjande besket igår, fick deklarationen å jag skulle få tillbaka en hel del :) Inte dumt de när man går hemma på mammapenning. Har inte handlat kläder på jättelänge å har hål i alla byxor utom ett par :-P Men så e det väl att vara småbarnsförälder antar jag. Det jag skulle komma till var iaf att jag tänker unna mig lite kläder då pengarna kommer :D Resten ska gå till viktigare saker.

Jag funderar fram å tillbaks vad jag vill göra egentligen, funderar på att plugga på distans men jag vet inte till vad!? Jag har ju jobb att gå tillbaka till men samtidigt vill jag testa nått nytt framöver å jag ska ju bara jobba 70-75% sen ändå. Så om man hinner kombinera plugg å jobb är ju en annan fråga. Jag måste iaf testa nått nytt snart. Jag jobbar ju inte ens med det jag är utbildad till. Svårt detdär.



Lägger ut lite blandade bilder på Milliam å från Elmiamässan:


Milliam i badet.
















Chip Foose



















Fanns mycket roligt att kolla på på mässan men korten blev dåliga tyvärr för min kamera blir knäpp ibland, kanske jag som inte kan med den riktigt :D



//Sara


Förkylning

Jag å Mille är jätteförkyld nu jag hoppas de går över snart så man kan hitta på nått. Är så tråkigt att bara sitta inne, vi är väl iof ut å går med Keeto men mer än så blir det inte. Hade främmande här igår, mamma var här hela dagen sen kom A´s gamla låtsaspappa (hans lillebrors pappa) på besök med presenter till Mille, han fick jättefina kläder. Han får så mycket presenter mitt lilla gohjärta, vi har ju jättestor släkt oxå. Han fick påskpresenter när han var hos mormor (mamma) å A´s kusin va hit med massa presenter från hans familj. Det är sjukt vad mycket fina saker å kläder han får. Tack så mycket till alla! Trodde det skulle ta slut med alla paket efter ett tag men det verkar inte som det haha. Är otroligt tacksam att man får en massa välbehövliga saker. :) Även farmor (svärmor) kom hit en sväng igår så det var fullt hus trots att det är sjukstuga här. Men det är roligt med besök jag älskar att umgås med massa folk. Det som e tråkigt är att amn tappar kontakten med vissa när man får barn vilket är lite synd. Men det kanske blir bättre med tiden. Man hinner inte direkt höra av sig så mycket heller för det är ju nått hela tiden tycker jag :)

Det gick iaf jättebra för Milliam att vara hos mormor när vi var på elmia mässan. Känns skönt för själv satt jag å bölade på vägen ner haha de var svårare än jag trodde men tiden gick ju jättefort.

Ha en bra helg!!


//Sara

RSS 2.0