update

Har inte prioriterat att skriva här på ett tag. Allt känns mest jobbigt just nu. Har ju varit massa strul sen jag blev biten i handen. Dels så går inte Ella upp i vikt som hon ska göra och jag är begränsad tack vare min hand som jag inte kan använda som vanligt. Antingen beror det på penicillinet eller på att jag blev chockad efter allt som hon inte ökar i vikt. Sen påverkar det även Mille eftersom jag inte kunnat göra allt som innan. Blää vilket struligt inlägg men det är ungefär lika struligt som allt känns nu...

tisdag.

Idag var det dagisdag för Mille. Skönt för han att få leka av sig lite nu när lillasyster kräver mycket tid. Jag ammar henne och hon vill helst äta varannan timme känns det som :) sen är det ju blöjbyte varje gång oxå. Var ju själv med barnen första gången igår och Mille kom i säng vid 21.30 först...men ikväll ligger vi bättre till han är redo för sängen nu. Inte bara när man han en liten som är missnöjd å ledsen hela kvällen :) I morgon ska jag till ortopeden och kolla handen efter hundbettet. Hoppas allt ser bra ut, dock känns det som att nått är fel men det kan ju vara för att man är svälld oxå.

måndag

Igår blev lillan en hel vecka. Tiden bara springer ifrån oss. Vi tog en promenad i det fina vädret som slutade med ett besök på akuten för min del då det var en hund i löplina som flög mot keeto och höll på trassla in sig i vagnen . Skulle försöka ta isär dom å du hugger hundfan mig i handen. Så nu är man lite handikappad men jag kan iaf röra fingrarna idag. Tur eftersom Andreas börjar jobba idag. Är riktigt fin på handen nu. Stort blåmärke på armen efter felstick på förlossningen och sen hundbettet...

det rullar på här hemma

Ja nog märks det att man har 2 barn här hemma. Det är precis så man hinner med barnen och det andra får vara så länge...tänkte på ordningen här hemma. Fast så farligt är det inte egentligen. Åkte hem på måndagen och har haft amningsmarathon sen dess torp jag. Ändå håller jag på att få mjölkstockning :( å fy satan va ont det gör att amma när brösten är stenhårda. En bild på lilla Ella:

äntligen!

Nu är vår lilla tjej äntligen ute :) gick ganska snabbt. Ca 3,5 timme. Hon väger 4010g och är 52 cm lång. Hon föddes kl 22.30 igår kväll. Är fortfarande kvar på bb och vet inte när vi åker hen riktigt. Vill ju vara säker på att allt är bra först :)

Söndag.

Är inne på mitt 3:e dygn med förvärkar/pinvärkar och jag tror jag blir galen snart!! Hur ska man orka med att föda när man är helt slutkörd av smärta. Onödig smärta dessutom för det var lika med Mille oxå hade bara förvärkar i 3 dygn men öppnade mig knappt. Tillslut blev det värkstimulerande dropp, det som jag mest av allt vill slippa då man fan inte hinner andas mellan värkarna när dom ger det.Men jag ska inte ta ut nått i förskott. Fick faktiskt sova i natt, hade värkar med ca 4-5 minuters mellanrum ibland tätare så då tog jag en sovdos jag fick med mig från förlossningen igår. Var in dit en sväng i går förmiddag och vad händer!? Jo allt stannar av så fort dom kopplar den där jäkla ctgn. Då känner man sig inte nå dum...men dom misstänkte att jag börjat läka vatten men fick inget klart besked om det var så eller inte..egentligen borde dom väl kolla om man öppnat sig innan man får med sig tabletter hem!? Ser inte fram emot natten för nu har jag inga tabletter att ta heller så man får sova...Nä förvärkar klarar jag mig bra utan :)

bf + 5

Vår lillkille är verkligen en skoterfantast. Eller inte bara skoter egentligen, han gillar det mesta med motor på :) Har varit dåligt med uppdatering Men det har bara varit massa tråkigheter runtikring oss nu så det har kännts meningslöst att skriva nått. Bebisen har inte valt att titta ut än och jag börjar bli riktigt jäkla nervös för varje dag som går. Är ett rent helvete att gå över tiden. Inte just för att man går över men för att man vet hur mycket dom växer på slutet och jag är så himla nojjig över att det ska bli en stor bebis som fastnar lika som Mille :-S Har man otur så kän dom ju faktiskt få men om dom får syrebrist...men jag ska försöka tänka bort dom tankarna annars blir man ju tokig :)

RSS 2.0