Rubrik

Tänkte passa på att uppdatera lite när jag ändå sitter framför datorn.
Idag efter jobb/dagis var vi in till stan och träffade Emma och Tijo en sväng. Träffas väldigt sällan, synd eftersom dom är jämngamla (även mammorna, haha).
Min kropp känns gammal nu, ryggont (foglossningar) och i nacken å huvudet blää...men sånt får man stå ut med när man är gravid :) Bara gilla läget :) Har ju gått över halvtid nu iaf!
I morgon är vi ledig jag och Mille och vi har inget inplanerat och det känns ganska bra även om vi är 2 rastlösa själar som gärna är ute på, förresten ska jag ju ev göra slingor på Andreas syster kom jag på. Får de hur det går med min nacke och rygg :P Igår var en av mina systrar här oxå, Nina. Hon har tagit körkort nu så då passade hon på att komma när hon var ledig från skolan :) Sen tog även min andra syster Ida körkort idag! Så stort grattis till henne!!! Känner mig otroligt gammal nu när mina småsystrer har körkort :D Men kul för då kanske man träffas mer :)

Våran dag...

Var äntligen och klippte mig och färgade håret igår. Dock måste jag dit på fredag igen för slingorna blev flammiga/randiga. Blev en bra bit kortare men det är bara skönt tycker jag som har så tunnt å platt hår.
Mamma passade Mille under tiden, sen åkte vi vidare hem till henne. Träffade även Zillen igår, blev en fika på stan å lite allmänt surr! Senare på kvällen fick jag åka in på förlossningen för jag fick nån liten blödning, dom hittade även blod i urinen så nu ska jag vila tills på måndag. Så alltså sjukskriven igen då. Men vad gör man, vill inte riskera nått så det blir någonting allvarligt. Dom kunde inte säga vad det berodde på, kan vara någon UVI så dom skicka in för odling. Bara att vänta och se. Glömde ju såklart att ringa dagis och säga att Mille blir hemma med mej. Pinsamt, men jag ringde direkt när jag kom på det. Ibland har man för mycket i huvudet helt enkelt, samt att det blev lite oro oxå när man inte vet vad som är fel. Har jäkligt ont i ryggen, men de är väl fogarna som spökar antar jag. Tänkte vi skulle ta och gå ut en sväng bara mille har vaknat. Har inte hunnit med det än idag och lite friskluft kan ju behövas :)


Update!

Blev två svängar på marknaden i helgen. Ena dagen med Sofie och andra med familjen och halva släkten tror jag :)
Trevligt var det i allafall, fast kallt!! Mille fick åka sin första karusell och efter första varvet stirrar han på Andreas och ropar PAPPAAA! Ingen höjdare tyckte han med andra ord, gud vad vi skrattade åt han för det lät så roligt!
Även jag åkte en karusell, borde ju kanske inte men jag kunde inte hålla mej...jag blir som barnen och vill åka allt jag ser. Åkte batman med syrran :) Det enda vi köpte var lite godis och mat som vi åt på plats. Har nog aldrig spenderat så lite pengar på marknaden någon gång!

Blir dåligt med bilder då det är så krångligt att ladda upp från min mobil. Men jag gick in i v. 21 igår iaf!
Tycker jag har väldigt liten mage med tanke på att det är andra graviditeten. Likt förbannat har jag jäkligt ont, foglossningar och "ischias"nerven i kläm. Skönt värre! Men man ska väl inte klaga för det är ju fritt val att vara gravid :) Hoppas hoppas bara att jag kan jobba tiden ut dvs 28 november för sen kan jag ju ha havandeskapspenning. Tiden går så sakta om man bara går hemma och inte får man mindre ont heller. Kanske lite då om man tar det lugnt. 

Tror jag ska sätta (lägga) mig framför tvn en stund nu för Mille ligger och sover...

Onsdag.

Här hemma rullar dagarna på som vanligt. Vi har fått hem en liten kattunge nu, riktig liten fegis :) Men det ska nog gå över. Jag har jobbat idag och Mille har varit på dagis. Han har varit lite kinkig till och från vid lämningarna, men idag bara vinkade han och sa hejdå. Skönt! Hoppas det håller i sig så man slipper gå med dåligt samvete.
Har inget inplanerat framöver förutom några "dejter" med kompisar, skulle haft nått roligt att se fram emot nu när hösten å mörkret är här! Men alltid kul att umgås med folk man sällan träffar oxå :)

Trodde jag skulle ha mer att skriva men det hade jag nog inte så det får väl vara bra såhär då! 


RSS 2.0