Helgen!

Idag har jag varit på stan med 2 av mina systrar samt fastar å kusin :) Trevligt!

I helgen blir det fullt upp. Först tar Ida studenten på fredag. Sen har vi dop på söndag. Å sen på måndag fyller Elin 18. Juni blir en dyr månad ;) Ska jobba måndag å tisdag. Milliam ska va med pappa på måndag å moster Ida på tisdag. Lika bra hon får träna innan hennes bebbe kommer :) Ska bli skönt å jobba lite faktiskt, behövs lite omväxling. Inte för att jag inte trivs att vara hemma med Milliam, skulle inte kunna jobba på heltid redan.

Ev blir det utgång nästa onsdag å fira syster. Får väl se, kan ju va kul faktiskt!





Kommentarer
Postat av: Emma Viklund

Åå, mysig din blogg är nu :D



Sv: JA, vi är supernöjd med vagnen... har ju dock inte provkört den på stan än med mer, men den känns bra :) Stor korg under, och praktiskt med mugghållare.. ja, den är verkligen toppen som extravagn och har ju även ett rimligt pris :) Köp en sån vettja!! :D

2010-06-08 @ 22:55:01
URL: http://mammatillviggo.bloggplatsen.se
Postat av: Emma Viklund

Sv: Du är ju jätteduktig på design :D



Ja, vi har då inte hittat direkt några "fel" på vagnen för att vara en "extravagn" :) Tycker även hjulen är bra, då dom är lite mer stabilare än andra sulkymodeller med deras små hjul :)



Ja, våran Herqules tar ju upp nästan hela vårt bagageutrymme med och då har vi ändå en riktigt stor kombi :p Så det är ju lite trist då man ska ha mycket i bilen eller tex. Som i sommar så ska vi åka på minisemester och då lär vi ju packa en hel del, perfekt med en extravagn en sån gång :) Och bara det att den är smidig att plocka ur och in i bilen och fälla ihop och fälla upp osv... Jag kan knappt med våran herqules och den är så himla klumpig och tung så det är alltid Joel som får fälla ihop och lyfta in den i bilen med mer :)



En till grej är ju att skötväskan hänger bra på styret, vissa sulkys kan inte ha skötväska tex. då bebisen ligger ner, för att den slår i huvudet osv. Men den här vagnen funkar fint med skötväska :)



En riktigt rejäl sulky modell.



Nej, vi är nöjda faktiskt och rekomenderar den! :) Och extrabra var det ju att det var extrapris nu, så slå till :)



Hoppas allt är bra annars!



2010-06-09 @ 07:53:43
URL: http://mammatillviggo.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0